Hvad er synkronisering, og hvordan fungerer det?

Synkronisering er en proces, der sørger for, at du har adgang til alle filer i din Dropbox-mappe, uanset hvor du er logget på din Dropbox-konto.

Alle filændringer (redigeringer, tilføjelser, sletninger) i din Dropbox-mappe synkroniseres. Det betyder, at så snart en fil er synkroniseret i Dropbox, har du adgang til den på alle de enheder (computer, telefon, tablet osv.), der er forbundet med din konto.

Hvordan synkroniserer jeg filer mellem to computere?

Du synkroniserer filer mellem dine computere, telefoner og tablets ved at installere Dropbox-appen og logge på med den samme e-mailadresse på alle dine enheder.

Hvis du allerede har installeret Dropbox, synkroniseres dine filer automatisk til din Dropbox-konto, når du tilføjer dem i din Dropbox-mappe. Derefter kan du åbne filerne på alle computere, telefoner og tablets, når du logger på Dropbox.

Hvis du vil dele dine filer, kan du oprette en delt mappe eller et delt link.

Installer Dropbox-appen

1. Download Dropbox på alle de computere, telefoner og tablets, du vil synkronisere med.
  2. Under installationen bliver du bedt om enten at logge på eller oprette en ny konto. Du skal kun bruge en konto, uanset hvor mange enheder du vil holde synkroniseret.
  3. Når Dropbox er installeret, kan du se en ny Dropbox-mappe på din harddisk. Tilføj filer til din Dropbox-mappe, så holder Dropbox automatisk øje med dem og sørger for, at de er synkroniserede. Du kan nu tilgå dine filer via dropbox.com.
  4. Når du har installeret appen på hver af dine computere med de samme adgangsoplysninger til Dropbox, kommer dine filer også til syne i Dropbox-mappen på disse computere.

Dropbox sørger automatisk for, at alle filer i din Dropmax-mappe er de samme, uanset hvor du åbner dem. Der er ikke brug for yderligere indstillinger.

Kan Dropbox synkronisere filer, der ikke er i Dropbox-mappen?

Dropbox synkroniserer udelukkende de filer, der er i din Dropbox-mappe.

Hvis du stadig vil have adgang til en fil eller mappe via dens oprindelige placering, efter at du har flyttet den til Dropbox, kan du oprette en genvej.