{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvad er synkronisering, og hvordan fungerer det?

Synkronisering er en proces, der sørger for, at du har adgang til alle filer i din Dropbox-mappe, uanset hvor du er logget på din Dropbox-konto.

Alle filændringer (redigeringer, tilføjelser, sletninger) i din Dropbox-mappe synkroniseres. Det betyder, at så snart en fil er synkroniseret i Dropbox, har du adgang til den på alle de enheder (computer, telefon, tablet osv.), der er forbundet med din konto.

Hvordan synkroniserer jeg filer mellem to computere?

Du synkroniserer filer mellem dine computere, telefoner og tablets ved at installere Dropbox-appen og logge på med den samme e-mailadresse på alle dine enheder.

Hvis du allerede har installeret Dropbox, synkroniseres dine filer automatisk til din Dropbox-konto, når du tilføjer dem i din Dropbox-mappe. Derefter kan du åbne filerne på alle computere, telefoner og tablets, når du logger på Dropbox.

Hvis du vil dele dine filer, kan du oprette en delt mappe eller et delt link.

Installer Dropbox-appen

1. Download Dropbox på alle de computere, telefoner og tablets, du vil synkronisere med.
  2. Under installationen bliver du bedt om enten at logge på eller oprette en ny konto. Du skal kun bruge en konto, uanset hvor mange enheder du vil holde synkroniseret.
  3. Når Dropbox er installeret, kan du se en ny Dropbox-mappe på din harddisk. Tilføj filer til din Dropbox-mappe, så holder Dropbox automatisk øje med dem og sørger for, at de er synkroniserede. Du kan nu tilgå dine filer via dropbox.com.
  4. Når du har installeret appen på hver af dine computere med de samme adgangsoplysninger til Dropbox, kommer dine filer også til syne i Dropbox-mappen på disse computere.

Dropbox sørger automatisk for, at alle filer i din Dropmax-mappe er de samme, uanset hvor du åbner dem. Der er ikke brug for yderligere indstillinger.

Kan Dropbox synkronisere filer, der ikke er i Dropbox-mappen?

Dropbox synkroniserer udelukkende de filer, der er i din Dropbox-mappe.

Hvis du stadig vil have adgang til en fil eller mappe via dens oprindelige placering, efter at du har flyttet den til Dropbox, kan du oprette en genvej.