Hvordan synkroniserer jeg filer mellem to computere?

Når du vil synkronisere filer mellem dine enheder, skal du installere Dropbox på computeren og Dropbox-mobilappen på din smartphone eller tablet. Log derefter på de to apps med samme e-mailadresse og adgangskode.

Hvis du allerede har installeret Dropbox, skal du blot føje filer til din Dropbox-mappe, og de vil automatisk blive synkroniseret til din Dropbox, og dermed kan du åbne dem på enhver computer, smartphone eller tablet, som også har Dropbox installeret.

Du kan også nemt dele filer med andre personer. Du skal bare oprette en delt mappe eller et delt link.

Installer Dropbox-appen

1. Begynd med at hente Dropbox-appen ned på hver computer, smartphone og tablet, du vil synkronisere med.
  2. Under installationen bliver du bedt om enten at logge på eller oprette en ny konto. Du skal kun bruge en konto, uanset hvor mange enheder du vil holde synkroniseret.
  3. Når Dropbox er installeret, kan du se en ny Dropbox-mappe på din harddisk. Tilføj filer til din Dropbox-mappe, så holder Dropbox automatisk øje med dem og sørger for, at de er synkroniserede. Du kan nu tilgå dine filer via dropbox.com.
  4. Når du har installeret appen på hver af dine computere ved hjælp af det samme Dropbox-logon, kommer dine filer også til syne i Dropbox-mapperne på disse computere.

Dropbox holder øje med din Dropbox-mappe og sørger automatisk for, at dine filer er de samme, uanset hvor du tilgår dem fra. Der er ikke brug for nogen knapper eller yderligere indstillinger. Du behøver ikke at gøre noget.