Opdateringer til Dropbox' servicebetingelser og politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Opdateret Jan 15, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle Dropbox-brugere, medmindre andet er angivet.

Vi prøver hele tiden at finde nye måder at forbedre Dropbox-oplevelsen på og udvide vores udvalg af funktioner. I løbet af de seneste år har vi budt HelloSign – nu Dropbox Sign – og DocSend velkommen i Dropbox-familien, og vi tilbyder nu disse tjenester som en integreret del af Dropbox. Hvis du ikke har brugt disse tjenester før, vil du nu kunne tilgå dem fra din Dropbox-konto. På nuværende tidspunkt vil de integrerede løsninger kun være tilgængelige for brugere, der ikke er medlem af et team.

Som en del af denne ændring opdaterer vi vores servicebetingelser og persondatapolitikken. Her er en oversigt over de vigtigste ændringer:

• Vilkår for brug
    • Vi har tilføjet oplysninger omkring brugen af Dropbox Sign- og DocSend-tjenesterne.
    • Vi har tilføjet oplysninger, der præciserer slutbrugernes ansvar, hvis de vælger at aktivere tredjepartsintegrationer med Dropbox.
    • Vi omtaler nu Dropbox Business-teams som Dropbox-teams og har opdateret servicebetingelserne i overensstemmelse hermed.
  • Persondatapolitik
    • Vi har tilføjet oplysninger, der forklarer, hvordan dataindsamling virker, hvis brugerne anvender DocSend, visningsindsigt for indhold, der blev vist i Dropbox, eller vores tjenester til e-signatur.
    • Vi har tilføjet oplysninger, der præciserer, hvordan vi bruger data, når personer interagerer med Dropbox-repræsentanter i specifikke marketingsammenhænge.
    • Vi omtaler nu Dropbox Business-teams som Dropbox-teams og har opdateret persondatapolitikken til at afspejle dette.

Få mere at vide om vores opdaterede servicebetingelser og persondatapolitik, og læs vores blogindlæg.

Hvornår træder disse opdateringer i kraft?

De opdaterede servicebetingelser og den opdaterede persondatapolitik træder i kraft den 3. april 2023.

Vil opdateringerne påvirke den måde, jeg bruger Dropbox på?

Med disse opdateringer kan vi tilbyde de brugere, som ikke er medlem af et Dropbox-team, integreret adgang til vores DocSend- og Dropbox Sign-produkter og -funktioner. Hvis du ikke allerede har prøvet disse tjenester, og hvis du ikke er medlem af et Dropbox-team, har du nu adgang til dem direkte fra din Dropbox-konto.

Hvis du allerede bruger DocSend eller Dropbox Sign, kan du fortsætte med at bruge din eksisterende DocSend- eller Dropbox Sign-konto på samme måde som tidligere. DocSend- og Dropbox Sign-konti vil ikke automatisk have adgang til Dropbox-funktioner. Hvis du vil oprette forbindelse mellem dine aktuelle DocSend- eller Dropbox Sign-konti og en Dropbox-konto, bør du fortsætte med at bruge vores eksisterende produktintegrationer til DocSend og Dropbox Sign.

Hvis du ikke vil prøve DocSend eller Dropbox Sign, kan du fortsætte med at bruge Dropbox på samme måde, som du plejer.

Hvordan kan Dropbox-teammedlemmer bruge DocSend eller Dropbox Sign?

Medlemmer af Dropbox-teams kan tilmelde sig separate DocSend- eller Dropbox Sign-konti direkte på docsend.com og dropboxsign.com. Disse konti er forskellige fra Dropbox-konti og administreres ikke af Dropbox-teamadministratoren.

De kunder, der vil administrere et team af DocSend- eller Dropbox Sign-brugere, kan stadig tilmelde sig DocSend- og Dropbox Sign-teamplaner. Disse teams vil fortsat fungere som tidligere, men de er ikke de samme som dit Dropbox-team.

Ændres funktionsmåden for integrationer fra tredjeparter?

Nej. Integrationer fra tredjeparter vil fortsat fungere som tidligere. De nye oplysninger tydeliggør, at Dropbox ikke ejer eller driver sådanne funktioner eller integrationer, og vi er derfor ikke ansvarlige for tredjepartens handlinger eller udeladelser eller for tilgængelighed, nøjagtighed, relateret indhold, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Hvordan påvirker disse opdateringer den måde, mine data bruges eller deles på?

Hvis du vælger at bruge DocSend eller Dropbox Sign, kan dine data blive delt med andre brugere som en del af at bruge funktionerne i DocSend og Dropbox Sign. Hvis du f.eks. får vist et dokument, der er delt i DocSend, rapporterer vi oplysninger om, hvordan du fik vist dokumentet, til afsenderen. På samme måde bruger Dropbox yderligere tredjeparter, som vi har tillid til, til at levere DocSend- og Dropbox Sign-tjenesterne, og dine data kan blive delt med disse for at kunne levere tjenesterne. Du kan læse mere om de tredjeparter, vi bruger, i vores ofte stillede spørgsmål om persondatapolitikken.

Hvis du vælger ikke at bruge eller interagere med DocSend eller Dropbox Sign, vil der ikke ske nogen ændring i forhold til, hvordan dine data bruges og deles.

Hvad nu, hvis jeg ikke kan acceptere disse betingelser?

Hvis du fortsætter med at bruge Dropbox' tjenester, accepterer du vores opdaterede betingelser og Politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du efter at have gennemlæst ændringerne beslutter, at du ikke vil acceptere betingelserne, kan du opsige din konto ved at følge de trin, som er beskrevet her.

Er disse ændringer relevante for mig, hvis jeg allerede er Dropbox Business-kunde?

Ændringerne i vores servicebetingelser påvirker ikke aftalen for dit Dropbox-team.