Hvordan endre e-postadresse for Dropbox-kontoen

Oppdatert Nov 10, 2023

Du vil bruke e-postadressen som er tilknyttet Dropbox-kontoen din til å logge på Dropbox og motta viktige Dropbox-relaterte e-poster.

Slik endrer du e-postadresse for Dropbox-kontoen:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Finn e-postadressen din på Generelt-fanen.
  5. Klikk på Rediger ved siden av e-postadressen.
  6. Angi din nye e-post, bekreft e-post og Dropbox-passordet.
  7. Klikk på Oppdater e-post
    • Vi sender en bekreftelses-e-post til den nye e-postadressen din.
  8. Åpne e-postadressen, og klikk på Bekreft e-postadressen.

Administrator: Endre teammedlemmers e-postadresse

Hvis du er Dropbox-teamadministrator, kan du endre e-postadressen på Dropbox-kontoen til et teammedlem. Slik gjøres det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Klikk på navnet til teammedlemmet som du ønsker å endre e-postadressen til.
  5. Klikk på Endre ved siden av vedkommendes nåværende e-postadresse, og skriv deretter inn den nye e-postadressen.

Vi sender en e-post til den opprinnelige e-postadressen til vedkommende for opplyse om at en administrator på teamet har endret Dropbox-e-postadressen.