{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan bytter jeg e-postadresse for Dropbox-kontoen min?

Brukernavnet for Dropbox er e-postadressen din. Hvis du endrer e-postadressen din, må du sørge for at du oppdaterer e-postadressen på Dropbox-kontoen.

Når du har endret e-postadressen, bruker du den nye e-postadressen til å logge deg på Dropbox slik at alle Dropbox-relaterte e-poster vil bli sendt til den nye adressen.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan endre e-postadresse for Dropbox-kontoen

Slik endrer du e-postadresse for Dropbox-kontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Finn e-postadressen din på Generelt-fanen.
  5. Klikk Rediger.
  6. Angi den nye e-postadressen, nåværende e-postadresse og passord.
  7. Klikk på Oppdater e-post.

Obs! Hvis du ikke ser alternativet Rediger, kan det hende du ikke har bekreftet e-postadressen din. Hvis dette er tilfellet, vil du se Bekreft e-post ved e-postadressen din. Klikk på Bekreft e-post for å endre e-postadressen på Dropbox-kontoen. Kontroller at du har stavet e-postadressen riktig, hvis du har problemer med å bekrefte e-postadressen.

Hvordan endre e-postadresse for en Dropbox Business-konto

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, er det bare administratoren på teamet som kan endre e-postadressen til den arbeidsrelaterte Dropbox-kontoen.

Hvis du koblet til en privat Dropbox, kan du fortsatt endre e-postadressen som er knyttet til den private Dropboxen.

Dropbox Business-administratorer: Endre e-postadressen til et teammedlem

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Medlemmer-siden, klikker du på navnet til teammedlemmet som du trenger å endre e-postadressen til.
  4. Ved siden av den nåværende e-postadressen klikker du Endre. Når du har angitt den nye e-postadressen, sender vi en bekreftelses-e-post til den nye adressen.