Hvordan bytter jeg e-postadresse for Dropbox-kontoen min?

Brukernavnet for Dropbox er e-postadressen din. Hvis du endrer e-postadressen din, må du sørge for at du oppdaterer e-postadressen på Dropbox-kontoen.

Når du har endret e-postadressen, bruker du den nye e-postadressen til å logge deg på Dropbox slik at alle Dropbox-relaterte e-poster vil bli sendt til den nye adressen.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan endre e-postadresse for Dropbox-kontoen

Slik endrer du e-postadresse for Dropbox-kontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Finn e-postadressen din på Generelt-fanen.
  5. Klikk Rediger.
  6. Angi den nye e-postadressen, nåværende e-postadresse og passord.
  7. Klikk på Oppdater e-post.

Obs! Hvis du ikke ser alternativet Rediger, kan det hende du ikke har bekreftet e-postadressen din. Hvis dette er tilfellet, vil du se Bekreft e-post ved e-postadressen din. Klikk på Bekreft e-post for å endre e-postadressen på Dropbox-kontoen. Kontroller at du har stavet e-postadressen riktig, hvis du har problemer med å bekrefte e-postadressen.

Hvordan endre e-postadresse for en Dropbox Business-konto

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem av et Dropbox Business-team, er det bare administratoren på teamet som kan endre e-postadressen til den arbeidsrelaterte Dropbox-kontoen.

Hvis du koblet til en privat Dropbox, kan du fortsatt endre e-postadressen som er knyttet til den private Dropboxen.

Dropbox Business-administratorer: Endre e-postadressen til et teammedlem

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Medlemmer-siden, klikker du på navnet til teammedlemmet som du trenger å endre e-postadressen til.
  4. Ved siden av den nåværende e-postadressen klikker du Endre. Når du har angitt den nye e-postadressen, sender vi en bekreftelses-e-post til den nye adressen.