Er det noen grense for hvor mange datamaskiner jeg kan koble til kontoen?

Det er ingen grense for hvor mange datamaskiner du kan koble til Dropbox-kontoen din.

For å få en liste over alle datamaskinene som er koblet til kontoen din klikker du på e-postadressen din øverst på en side og velger Innstillinger. Gå til fanen Sikkerhet for å vise de tilkoblede datamaskinene.

Beslektede emner: