Hvor mange enheter kan jeg bruke med Dropbox-kontoen min?

Oppdatert Mar 11, 2024
person icon

Kunder med betalte Dropbox-abonnementer kan logge på et ubegrenset antall enheter, men det er grenser for brukere med Dropbox Basic.

Når du logger på Dropbox-skrivebordsappen eller -mobilappen, legges den enheten til i enhetslisten din på sikkerhetssiden til kontoinnstillingene dine.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å sikkerhetskopiere filer.

Hva er enhetsgrensen for Dropbox-abonnement mitt?

Avhengig av abonnementet ditt kan det hende du bare får lov til å være logget på et bestemt antall enheter om gangen.

Dropbox Basic

Dropbox Basic-brukere kan logge på opptil tre enheter om gangen.

highlight icon

Obs! Hvis du er Basic-bruker, vil alle enheter du logget på før mars 2019 forbli på enhetslisten din, selv om du er logget på mer enn tre. Men hvis du vil logge på en ny enhet, må du logge av dine eksisterende enheter før du kan gjøre det, eller du kan oppgradere Dropbox-kontoen din.

Dropbox Plus, Family, Professional og Essentials

Dropbox Plus-, Family-, Professional- og Essentials-kunder kan logge på så mange enheter de trenger.

Dropbox Advanced, Business Plus og Enterprise

Dropbox-teambrukere kan logge på så mange enheter som de måtte trenge, men administratorer for Advanced-, Business Plus- og Enterprise-team kan begrense antall enheter som teamene deres kan koble til.

highlight icon

Obs! Det å logge på dropbox.com teller ikke mot dette antallet, og det legger ikke den enheten til i enhetslisten din.

Hvordan ser jeg enhetslisten min?

Listen din over tilkoblede enheter finner du på sikkerhetssiden til kontoinnstillingene dine. Slik finner du dette:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Sikkerhet .

Enhetene dine er oppført under Enheter.

Hva gjør jeg hvis grensen for antall enheter er nådd?

Hvis du er Dropbox Basic-bruker og allerede er logget på tre enheter, blir du bedt om å logge av en av dine eksisterende enheter neste gang du prøver å logge på en enhet.

Du kan også logge av enheter for å fjerne dem fra enhetslisten din.