Hvordan importerer jeg kontaktene mine til Dropbox?

Du kan importere kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook til Dropbox-kontoen din. Når du kobler e-postkontoen din til Dropbox, vil kommer kontaktene automatisk frem når du deler filer, mapper eller Paper-dokumenter. Dropbox lagrer også kontaktene du deler filer eller mapper med.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan legge til kontakter fra e-postkontoen

Slik importerer du kontakter:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Koble til ved siden av tjenesten du vil importere kontakter fra.

Obs! Dropbox kan ikke dele eller redigere kontaktene dine på noen som helst måte.

Hvordan fjerne kontakter fra Dropbox

Slik fjerner du kontakter fra Dropbox-kontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Under Tilkoblede tjenester klikker du på Koble fra ved siden av tjenestene du vil fjerne.

Hvis du vil koble til en tjeneste på nytt, klikker du på koblingen Koble til [tjenestenavn]-kontoen ved siden av navnet til tjenesten du ønsker å koble til Dropbox-kontoen.

Obs! Når du fjerner Outlook-kontoen fra Dropbox, har ikke Dropbox lenger tilgang til noen av Microsoft-dataene dine. Hvis du sjekker i Microsoft-kontoen, kan det derimot hende Dropbox fortsatt vises som forbundet med kontoen. Dette er en Microsoft API-begrensning, og Dropbox har ikke tilgang etter at du har fjernet Outlook fra kontoen.