Hvordan oppretter jeg en Dropbox-konto?

Dropbox er tilholdsstedet for alle filene dine: Når du legger til en fil på Dropbox-kontoen, er den tilgjengelig alle de stedene du har tilgang til Dropbox. Hvis du laster ned Dropbox-programmet til datamaskinen, mobilen eller nettbrettet, synkroniseres filene dine automatisk til alle enhetene.

Avsnitt i denne artikkelen:

Slik registrerer du deg for Dropbox

Slik registrerer du deg for en Dropbox-konto:

1. Opprett en konto på dropbox.com.
  2. Skriv inn navn og e-postadresse (e-postadressen din er brukernavnet for Dropbox-kontoen).
  3. Angi et unikt passord.
  4. Klikk i avmerkingsboksen for å godta Vilkårene til Dropbox.
  5. Klikk for å Opprette en konto.

Hvis du allerede har installert Dropbox-programmet for mobilen eller datamaskinen, kan du også opprette en konto ved å starte opp programmet og å klikke på Registrer deg.

Slik installerer du Dropbox-programmet

Du kan få tilgang til Dropbox-filer på dropbox.com eller i Dropbox-programmet. Installer Dropbox-programmet på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet for å få tilgang til filer fra alle enhetene dine.

Slik installerer du Dropbox-programmet på datamaskinen:

1. Last ned Dropbox-skrivebordsprogrammet til datamaskinen.
  2. Kjør installasjonsprogrammet.
  3. Logg på eller opprett en Dropbox-konto. Du trenger kun én konto, uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.

Slik installerer du Dropbox-appen på mobilen eller nettbrettet:

1. På mobilen eller nettbrettet kan du laste ned Dropbox-mobilappen via App Store eller Google Play-butikken.
  2. Åpne appen.
  3. Logg på eller opprett en Dropbox-konto. Du trenger kun én konto, uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.

Slik legger du til filer på Dropbox-kontoen

Når du har opprettet en konto, kan du legge til filer på Dropbox-kontoen. Filer du legger til i Dropboxen synkroniseres på tvers av alle datamaskiner, mobiler og nettbrett hvor du har installert Dropbox.

Slik legger du til filer fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Last opp filer.
  3. På hurtigmenyen velger du de filene fra datamaskinen du vil legge til i Dropbox.
  4. Klikk på Åpne.
  5. Velg en mappe i Dropbox-kontoen som du vil laste opp filer til.
  6. Klikk på Last opp.

Slik legger du til filer fra datamaskinen:

1. Åpne filutforskeren.
  2. Naviger til Dropbox-mappen.
  3. Kopier-og-lim eller dra-og-slipp filer inn i Dropbox-mappen.

Når du legger til filer i Dropbox-mappen, vil de lastes opp til Dropbox. Når filene har grønne ikoner med hake over filikonene, har de blitt lastet opp til Dropbox.

Slik laster du opp filer fra mobilen eller nettbrettet:

1. Åpne Dropbox-appen på mobilen eller nettbrettet.
  2. Trykk på + (pluss)-ikonet.
  3. Trykk på Opprett eller last opp fil.
  4. Trykk på Last opp fil.

Hvilket Dropbox-abonnement bør jeg velge?

En Dropbox Basic-konto har 2 GB lagringsplass, og er alltid gratis. Dropbox Basic er best hvis du vil prøve ut Dropbox, eller hvis du bare bruker Dropbox til private filer.

Hvis du trenger mer lagringsplass eller flere funksjoner, kan du lese om de ulike Dropbox-abonnementene og velge det som passer best for deg.