{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hva er e-postadressen på Dropbox-kontoen min?

E-postadressen din er brukernavnet for Dropbox-kontoen. Hvis du er usikker på hva e-postadressen for Dropbox-kontoen din er, kan du finne den via en enhet du har knyttet til kontoen, via en mappen du delte eller via betalingsinformasjonen hvis du har kjøpt et abonnement.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan finne ut hva e-postadressen for Dropbox-kontoen er.

Slik finner du e-postadressen din:

Fra datamaskinen

1. Klikk på Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet eller menylinjen.
  2. Klikk på tannhjulikonet i varslingsruten.
  3. Velg Innstillinger …
  4. Klikk på Generelt-fanen. Du vil se e-postadressen for Dropbox-kontoen der.

På telefonen eller nettbrettet

1. Åpne Dropbox-appen.
    • På iOS: Trykk på person-ikonet.
    • På Android: Trykk på Meny-knappen på telefonen, og trykk deretter på Innstillinger.
  2. Du vil se e-postadressen til Dropbox-kontoen øverst på listen.

I en delt mappe

Hvis du er medlem av en delt mappe, kan et annet medlem av mappen slå opp adressen på kontoen din.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på Deling.
  4. Finn den delte mappen og klikk på (ellipse-ikonet) ved siden av navnet til den delte mappen.
  5. Velg Del.

I listen over medlemmer av delte mapper, vil vedkommende kunne se e-postadressen ved siden av navnet ditt.

Hvis du har et betalt Dropbox-abonnement

Hvis du har et betalt Dropbox-abonnement, kan du bruke oppslagsverktøyet for kredittkort til å finne e-postadressen som er forbundet med en kostnad.

Jeg får opp meldingen «Kontoen eksisterer ikke»

Hvis du ser feilen «Kontoen eksisterer ikke» når du prøver å logge på Dropbox, kan det hende du har registrert deg for en Dropbox-konto med en annen e-postadresse. Meldingen «Kontoen eksisterer ikke» forårsakes vanligvis av en tastefeil eller feil e-postadresse. Den faktiske e-postadressen på kontoen er med andre ord forskjellig fra den du skrev inn. Hvis du ser denne meldingen, må du først prøve å logge inn på nytt. Husk å sjekke e-postadressen og stavemåten.

Hvis du vet hva e-postadressen er og fortsatt mottar denne meldingen, eller hvis du mottok en e-postmelding fra oss om en inaktiv konto, kan det hende kontoen har blitt deaktivert.