Hva er e-postadressen på Dropbox-kontoen min?

E-postadressen din er brukernavnet for Dropbox-kontoen. Hvis du er usikker på hva e-postadressen for Dropbox-kontoen din er, kan du finne den via en enhet du har knyttet til kontoen, via en mappen du delte eller via betalingsinformasjonen hvis du har kjøpt et abonnement.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan finne ut hva e-postadressen for Dropbox-kontoen er.

Slik finner du e-postadressen din:

Fra datamaskinen

1. Åpne innstillinger for Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Klikk på Konto-fanen. Du vil se e-postadressen for Dropbox-kontoen der.

På telefonen eller nettbrettet

1. Åpne Dropbox-appen.
    • På iOS: Trykk på person-ikonet.
    • På Android: Trykk på Meny-knappen på telefonen, og trykk deretter på Innstillinger.
  2. Du vil se e-postadressen til Dropbox-kontoen øverst på listen.

I en delt mappe

Hvis du er medlem av en delt mappe, kan et annet medlem av mappen slå opp adressen på kontoen din.

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på Deling.
  4. Finn den delte mappen og klikk på (ellipse-ikonet) ved siden av navnet til den delte mappen.
  5. Velg Del.

I listen over medlemmer av delte mapper, vil vedkommende kunne se e-postadressen ved siden av navnet ditt.

Hvis du har et betalt Dropbox-abonnement

Hvis du har et betalt Dropbox-abonnement, kan du bruke oppslagsverktøyet for kredittkort til å finne e-postadressen som er forbundet med en kostnad.

Jeg får opp meldingen «Kontoen eksisterer ikke»

Hvis du ser feilen «Kontoen eksisterer ikke» når du prøver å logge på Dropbox, kan det hende du har registrert deg for en Dropbox-konto med en annen e-postadresse. Meldingen «Kontoen eksisterer ikke» forårsakes vanligvis av en tastefeil eller feil e-postadresse. Den faktiske e-postadressen på kontoen er med andre ord forskjellig fra den du skrev inn. Hvis du ser denne meldingen, må du først prøve å logge inn på nytt. Husk å sjekke e-postadressen og stavemåten.

Hvis du vet hva e-postadressen er og fortsatt mottar denne meldingen, eller hvis du mottok en e-postmelding fra oss om en inaktiv konto, kan det hende kontoen har blitt deaktivert.