Finn ut hva e-postadressen er for Dropbox-kontoen din

Hvis du ser feilen kontoen eksisterer ikke når du prøver å logge på Dropbox, kan det hende du har registrert deg for en Dropbox-konto med en annen e-postadresse. Denne artikkelen viser deg noen måter du kan finne ut hva e-postadressen til Dropbox-kontoen er.

Velg system for å finne ut hva e-postadressen er for Dropbox-kontoen:

Mac

1. Klikk på det lille Dropbox-ikonet på menylinjen.
  2. Klikk på tannhjul-ikonet på varslingspanelet, og velg Innstillinger … på menyen.
  3. Klikk på Konto-fanen – du vil da se e-postadressen for Dropbox-kontoen der.

Windows

1. Klikk på det lille Dropbox-ikonet i systemstatusfeltet.
  2. Klikk på tannhjul-ikonet på varslingspanelet, og velg Innstillinger … på menyen.
  3. Klikk på Konto-fanen – du vil da se e-postadressen for Dropbox-kontoen der.

iPhone

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Innstillinger (tannhjul-ikonet) nederst til høyre – du vil se e-postadressen til Dropbox-kontoen øverst på listen.

iPad

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på Innstillinger (tannhjul-ikonet) nederst på skjermen – du vil se e-postadressen til Dropbox-kontoen øverst på listen.

Android

1. Åpne Dropbox-appen
  2. Trykk på Meny-knappen på telefonen (merket med stablede streker ved siden av hjem- eller tilbake-knappen)
  3. Trykk på Innstillinger – du vil se e-postadressen til Dropbox-kontoen øverst på listen

Windows Phone

1. Trykk på (…)-knappen nederst på skjermen fra rot-/hovedfanen til filer, bilder eller favoritter
  2. Velg Innstillinger
  3. Trykk på Konto– du vil se e-postadressen til Dropbox-kontoen

Windows Tablet

1. Sveip inn fra høyre kant av skjermen og trykk på Innstillinger
  2. Trykk på Konto– du vil se e-postadressen til Dropbox-kontoen

Hvis du er medlem av en delt mappe

De som er medlemmer av de samme delte mappene som deg, kan slå opp kontoens e-postadresse for deg. Be det andre medlemmet om å gjøre følgende:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Filer.
  3. Klikk på Deling.
  4. Finn den delte mappen og klikk på (ellipse-ikonet) ved siden av navnet til den delte mappen.
  5. Velg Del.

I listen over medlemmer av delte mapper, vil vedkommende kunne se e-postadressen ved siden av navnet ditt.

Hvis du har et betalt abonnement

Hvis du har et betalt Dropbox-abonnement, kan du bruke oppslagsverktøyet for kredittkort til å finne e-postadressen som er forbundet med en kostnad.

Jeg har prøvd alle disse alternativene, men jeg får fortsatt meldingen «Kontoen eksisterer ikke»

Meldingen Kontoen eksisterer ikke forårsakes, som nevnt, vanligvis av en tastefeil eller feil e-postadresse. Den faktiske e-postadressen på kontoen er med andre ord forskjellig fra den du skrev inn. Hvis du ser denne meldingen, må du først prøve å logge inn på nytt. Husk å sjekke e-postadressen og stavemåten.

Hvis dette ikke virker, eller hvis du fikk en e-postmelding fra oss om en inaktiv konto, kan det hende kontoen din er blitt deaktivert. Finn ut mer om inaktive kontoer.