Velge å ikke motta e-poster fra Dropbox

Hvis du vil at vi skal sende færre e-poster til deg, kan du velge å ikke motta nyhetsbrev, tips og kontovarsler.

Endre e-postinnstillingene

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren øverst på en hvilken som helst side.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Klikk på Varslinger.
  5. Fjern merkingen i avmerkingsboksene ved siden av e-postvarslingene du foretrekker å ikke motta.
    • Hvis du knyttet sammen den private og arbeidsrelaterte kontoen, kan du konfigurere e-postinnstillingene for de enkelte kontoene hver for seg.
  6. Klikk på knappen Lagre innstillinger som vises etter at endringer har blitt utført.