Hvorfor har passordet mitt utløpt?

Det hender vi får passord til å utløpe som et forebyggende sikkerhetstiltak for å beskytte kontoer. Kontoer kan være i fare hvis det oppdages mistenkelig aktivitet på kontoen eller passord blir eksponert på noen måte. Passord kan eksponeres av en annen tjeneste, nettfisking eller skadelig programvare. Du må oppdatere passordet ditt før du kobler til en ny datamaskin, telefon, nettbrett eller API-app.

Hvis passordet har utløpt, vil du se denne skjermen neste gang du logger deg på dropbox.com:

Skriv inn e-postadressen din, så får du en e-post med en kobling som lar deg tilbakestille passordet

Skriv inn e-postadressen som er forbundet med Dropbox-kontoen din på denne siden, så sender vi deg en e-post som lar deg endre passordet.

Vi anbefaler at du bruker et sterkt, unikt passord på tvers av tjenester.

Finn ut mer om hvordan du velger sikre passord og to-trinns verifisering.