Kan jeg ha to Dropbox-kontoer på samme datamaskin eller enhet?

Ja, hvis du brukerDropbox Business! Du kan ha både en privat Dropbox og en arbeidsrelatert Dropbox på datamaskinen, andre enheter og på Internett. Vi støtter muligheten til å ha en privat Dropbox og en arbeidsrelatert Dropbox på Mac, Windows, iOS og Android. Finn ut hvordan du kobler sammen to Dropboxer.

Kun Dropbox Business-brukere vil kunne ha flere Dropbox-kontoer synkronisert til en enkelt enhet. Hvis du ikke har en Dropbox Business-konto, kan få tilgang til en ekstra Dropbox-konto ved å logge deg på som en annen bruker via Dropbox-nettstedet. Eller du kan dele filer mellom flere kontoer ved å opprette delte mapper.

Gjør ting enklere ved å koble sammen Dropbox-kontoer. Ta en titt på dette blogginnlegget for å finne ut hvordan du gjør det.

Finn ut mer

Hvis du bruker Dropbox Basic eller Dropbox Plus, er det også mulig å bruke forskjellige Dropbox-kontoer for hver enkelt brukerkonto på datamaskinen. Selv om dette teknisk sett betyr at du kan ha flere Dropbox-mapper på samme datamaskin, må du veksle mellom brukerkontoene for å dra nytte av synkroniseringsfunksjonene til Dropbox. Denne fremgangsmåten passer best for grupper eller familier som har hver sin Dropbox-konto og bruker hvert sitt brukernavn på samme datamaskin.