Kan jeg ha to Dropbox-kontoer på samme datamaskin eller enhet?

Ja, hvis du er Dropbox Business-kunde! Du kan ha både en privat Dropbox-konto og en arbeidsrelatert Dropbox-konto på datamaskinen, andre enheter og på dropbox.com. Vi støtter muligheten til å ha en privat Dropbox og en arbeidsrelatert Dropbox-mappe på Mac, Windows, iOS og Android. Finn ut hvordan du kobler sammen de to Dropbox-kontoene dine.

Det er kun Dropbox Business-brukere som kan synkronisere flere Dropbox-kontoer til én enkelt enhet. Hvis du ikke har en Dropbox Business-konto, kan få tilgang til en ekstra Dropbox-konto ved å logge deg på som en annen bruker på dropbox.com. Du kan eventuelt fordele filer på flere kontoer ved å opprette delte mapper.

Gjør ting enklere ved å koble sammen Dropbox-kontoer. Ta en titt på dette blogginnlegget for å finne ut hvordan du gjør det.

Finn ut mer

Hvis du er Dropbox Basic-, Dropbox Plus- eller Dropbox Professional-kunde, er det også mulig å bruke forskjellige Dropbox-kontoer for hver enkelt brukerkonto på datamaskinen. Selv om dette teknisk sett betyr at du kan ha flere Dropbox-mapper på samme datamaskin, må du veksle mellom brukerkontoene for å dra nytte av synkroniseringsfunksjonene for Dropbox. Denne fremgangsmåten passer best for grupper eller familier som har hver sin Dropbox-konto og bruker flere unike brukere på samme datamaskin.