Kan jeg ha flere Dropbox Business-kontoer?

Ja, hvis du er Dropbox Business-kunde! Du kan ha både en privat Dropbox-konto og en arbeidsrelatert Dropbox-konto på datamaskinen, andre enheter og på dropbox.com. Vi støtter muligheten til å ha en privat Dropbox og en arbeidsrelatert Dropbox-mappe på Mac, Windows, iOS og Android. Finn ut hvordan du kobler sammen de to Dropbox-kontoene dine.

Det er kun Dropbox Business-kunder som kan synkronisere flere Dropbox-kontoer til én enkelt enhet. Hvis du ikke har en Dropbox Business-konto, kan du få tilgang til en ekstra Dropbox-konto ved å logge deg på som en annen konto på dropbox.com. Du kan eventuelt fordele filer på flere kontoer ved å opprette delte mapper.

Hvis du opprettet flere Dropbox-kontoer ved et uhell, kan du slå dem sammen.

Sjekk om du har en Dropbox Business-konto

Slik finner du ut om du har en Dropbox Business-konto:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Se nederst til venstre på siden. Hvis du ser navnet på bedriften din, har du en teamkonto. Hvis du ser Privat, har du en privatkonto.

Hvis du har flere Dropbox-kontoer, sjekker du alle sammen. Når du har funnet Dropbox Business-kontoen, kobler du den sammen med privatkontoen.

Hvordan oppgraderer jeg til Dropbox Business?

Hvis du ønsker å koble sammen den private og arbeidsrelaterte kontoen, kan du oppgradere til Dropbox Business. Med Dropbox Business får du økt administrativ kontroll, funksjoner som teammapper og mer plass. Dropbox Business er et abonnement for team som har minst tre brukere.

Utveksle filer mellom flere Dropbox-kontoer

Hvis du har behov for å flytte filer mellom forskjellige kontoer, kan du dele filer ved å bruke delte mapperLes om hvordan du flytter filer mellom forskjellige Dropbox-kontoer.

Slik kan du ha flere kontoer på én datamaskin

Hvis du er Dropbox Basic-, Dropbox Plus- eller Dropbox Professional-kunde, er det også mulig å bruke forskjellige Dropbox-kontoer for hver enkelt brukerkonto på datamaskinen. Selv om dette teknisk sett betyr at du kan ha flere Dropbox-mapper på samme datamaskin, må du veksle mellom brukerkontoene for å dra nytte av synkroniseringsfunksjonene for Dropbox. Denne fremgangsmåten passer best for grupper eller familier som har hver sin Dropbox-konto og bruker flere unike brukere på samme datamaskin.