Dropbox Plus- eller Professional-abonnement kjøpt i Apple App Store

Avsnitt i denne artikkelen:

Du kan kjøpe et løpende Dropbox Plus- eller Professional-abonnement i Apple App Store.

Hvilke abonnementer tilbyr Dropbox via App Store?

Dropbox tilbyr Dropbox Plus og Dropbox Professional via kjøp i appen. Du kan enten kjøpe et månedlig eller årlig abonnement.

Bytt fra et Plus- til et Professional-abonnement – eller omvendt – på Apple App Store

Hvis du vil oppgradere eller nedgradere, må du følge instruksjonene nedenfor. Vær oppmerksom på at at disse instruksjonene kun er gyldige hvis du foretok det opprinnelige kjøpet ditt i App Store. Eksempel: Hvis du vil oppgradere fra Plus til Professional i App Store, må du ha kjøpt Plus-abonnementet du vil oppgradere i App Store.

1. Åpne Innstillinger fra startskjermen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på navet ditt.
  3. Trykk på iTunes Store og App Store.
  4. Trykk på Apple ID.
  5. Trykk på Vis Apple ID. Skriv inn ditt passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  6. Trykk på Abonnementer.
  7. Trykk på Dropbox.
  8. Trykk på det aktive abonnementet.
  9. Velg abonnementet du vil ha.
  10. Start Dropbox-appen på iOS-enheten.
  11. Trykk på Konto-ikonet og deretter Gjenopprett kjøp.

Obs! Du må kanskje starte Dropbox-appen på nytt før disse endringene trer i kraft.

Når trer abonnementendringen i kraft?

Oppgraderinger fra Plus til Professional skjer umiddelbart.

Følgende endringer skjer etter den nåværende fakturaperioden:

• Endringer når du går fra månedlig til årlig fakturering
  • Endringer når du går fra årlig til månedlig fakturering
  • Nedgraderinger fra Professional til Plus

Finn ut hvordan du finner abonneringsdatoene i App Store.

Hvordan er en prøveperiode med Plus eller Professional forskjellig fra et løpende abonnement?

I en prøveperiode kan du benytte alle de samme funksjonene og funksjonaliteten som med et løpende abonnement. Alt er gratis de første 30 dagene, og du belastes bare hvis du ikke avbryter prøveperioden i løpet av disse 30 dagene.

Avslutt et abonnement som er kjøpt på App Store, og be om tilbakebetaling

Du kan avbestille Dropbox-abonnementet via App Store. Hvis du vil anmode om tilbakebetaling av Dropbox-abonnement som er kjøpt i appen, må du ta direkte kontakt med Apple. Rådfør deg med kundestøtten hos Apple for å få mer informasjon.

Bytt fra et årlig til et månedlig abonnement på App Store

Hvis du vil bytte til et månedlig abonnement, følger du denne fremgangsmåten på iOS-enheten:

1. Åpne Innstillinger-appen fra startskjermen på enheten.
  2. Trykk på iTunes Store og App Store.
  3. Trykk på Apple ID.
  4. Trykk på Vis Apple ID. Skriv inn ditt passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  5. Trykk på Administrer.
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Trykk på det aktive abonnementet.
  8. Velg abonnementsperioden du vil ha.

Det månedlige abonnementet ditt vil starte når den nåværende faktureringsperioden er over. Slå opp abonneringsdatoene i App Store.

Jeg har et Plus- eller Professional-abonnement fra App Store, og jeg vil starte en prøveperiode med Dropbox Business eller bli med i et Dropbox Business-team.

Hvis du starter en prøveperiode eller blir med i et eksisterende Business-team, må du være oppmerksom på at alle eksisterende Plus- eller Professional-abonnement som er kjøpt via App Store vil fortsette å belaste App Store-kontoen din helt til du avbestiller abonnementet. Hvis du ikke avbestiller App Store-abonnementet, vil du fortsette å belastes automatisk hver måned eller hvert år.

Jeg har et Plus- eller Professional-abonnement som ble kjøpt på dropbox.com eller med en lisensnøkkel, og jeg har problemer med å kjøpe Dropbox fra App Store.

Hvis du for øyeblikket har et abonnement som er kjøpt på dropbox-com, eller fra en kampanje eller lisensnøkkel, kan du ikke kjøpe et Plus- eller Professional-abonnement fra App Store

Legge til utvidet versjonshistorikk til et Plus- eller Professional-abonnement via kjøp i app

Utvidet versjonshistorikk er ikke lenger tilgjengelig for kjøp med noe abonnement.