Dropbox Plus- eller Professional-abonnement kjøpt i Apple App Store

Du kan kjøpe et løpende Dropbox Plus- eller Professional-abonnement i Apple App Store.

What plans does Dropbox offer through the App Store?

Dropbox tilbyr Dropbox Plus og Dropbox Professional via kjøp i appen. Du kan enten kjøpe et månedlig eller årlig abonnement.

Hvordan oppgraderer jeg fra Dropbox Plus til Dropbox Professional, eller omvendt, i Apple App Store?

Hvis du vil oppgradere eller nedgradere, må du følge instruksjonene nedenfor. Vær oppmerksom på at at disse instruksjonene kun er gyldige hvis du foretok det opprinnelige kjøpet ditt i App Store. Eksempel: Hvis du vil oppgradere fra Plus til Professional i App Store, må du ha kjøpt Plus-abonnementet du vil oppgradere i App Store.

1. Åpne Innstillinger fra startskjermen på iOS-enheten din.
  2. Tap iTunes Store and App Store.
  3. Trykk på Apple ID.
  4. Trykk på Vis Apple ID. Skriv inn ditt passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  5. Trykk på Administrer.
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Tap the existing active subscription.
  8. Velg abonnementet du vil ha.
  9. Start Dropbox-appen på iOS-enheten.
  10. Trykk på tannhjulet og deretter Gjenopprett kjøp.

Obs! Du må kanskje starte Dropbox-appen på nytt før disse endringene trer i kraft.

Når trer endringen i abonnementet i kraft?

Oppgraderinger fra Plus til Professional skjer umiddelbart.

Følgende endringer skjer etter den nåværende fakturaperioden:

• Endringer når du går fra månedlig til årlig fakturering
  • Endringer når du går fra årlig til månedlig fakturering
  • Nedgraderinger fra Professional til Plus

Finn ut hvordan du finner abonneringsdatoene i App Store.

Hvordan slår jeg av automatisk fornyelse for et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement jeg har kjøpt i App Store?

Slik slår du av automatisk fornyelse på en iPhone, iPad eller iPod:

1. Åpne Innstillinger-appen fra startskjermen på enheten din.
  2. Bla ned og trykk på iTunes Store og App Store.
  3. Trykk på Apple ID.
  4. Trykk på Vis Apple ID. Skriv inn ditt passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  5. Trykk på Administrer.
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Still Automatisk fornyelseav, og trykk så på Ferdig. Abonnementet vil avluttes når den nåværende faktureringssyklusen er over.

Slik slår du av automatisk fornyelse gjennom iTunes-appen på datamaskinen:

1. Åpne iTunes.
  2. Klikk på Logg på og oppgi Apple-ID-en din.
  3. Klikk på navnet ditt, og velg Kontoinformasjon fra nedtrekksmenyen. Skriv inn passordet ditt igjen hvis du blir bedt om det.
  4. Kontoinformasjon-skjermen, blar du til Innstillinger.
  5. Til høyre for Abonnement, klikker du på Administrer.
  6. Velg Dropbox.
  7. Slå av automatisk fornyelse for å avbestille abonnementet. Abonnementet vil avsluttes når den nåværende faktureringssyklusen er over.

Obs!

• Avinstallering av Dropbox-appen vil ikke slå av automatisk fornyelse eller avslutte abonnementet ditt

Jeg har startet en prøveperiode med Plus eller Professional. Hvordan er dette forskjellig fra et løpende abonnement?

I en prøveperiode kan du benytte alle de samme funksjonene og funksjonaliteten som med et løpende abonnement. Alt er gratis de første 30 dagene, og du belastes bare hvis du ikke avbryter prøveperioden i løpet av disse 30 dagene.

Hvordan kan jeg umiddelbart avbestille et abonnement og be om tilbakebetaling for abonnementet som er kjøpt via App Store?

For Dropbox-abonnement som er kjøpt i app, må du be om tilbakebetaling direkte fra Apple. Rådfør deg med kundestøtten hos Apple for å få mer informasjon.

Jeg kjøpte et årlig abonnement i App Store, og jeg ønsker å bytte til et månedlig abonnement i App Store. Hvordan gjør jeg det?

To switch to a monthly subscription, follow these steps on your iOS device:

1. Open your Settings app from the home screen of your device.
  2. Tap iTunes Store and App Store.
  3. Trykk på Apple ID.
  4. Trykk på Vis Apple ID. Skriv inn ditt passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  5. Trykk på Administrer.
  6. Trykk på Dropbox.
  7. Tap the existing active subscription.
  8. Select the new subscription term of your choice.

Det månedlige abonnementet ditt vil starte når den nåværende faktureringsperioden er over. Slå opp abonneringsdatoene i App Store.

Jeg har et Plus- eller Professional-abonnement fra App Store, og jeg vil starte en prøveperiode med Dropbox Business eller bli med i et Dropbox Business-team.

Hvis du starter en prøveperiode eller blir med i et eksisterende Business-team, må du være oppmerksom på at alle eksisterende Plus- eller Professional-abonnement som er kjøpt via App Store vil fortsette å belaste App Store-kontoen din helt til du avbestiller abonnementet. Hvis du ikke avbestiller App Store-abonnementet, vil du fortsette å belastes automatisk hver måned eller hvert år.

Jeg har et Plus- eller Professional-abonnement som ble kjøpt på dropbox.com, eller en lisensnøkkel, og jeg har problemer med å kjøpe Dropbox fra App Store.

Hvis du for øyeblikket har et abonnement som er kjøpt på dropbox-com, eller fra en kampanje eller lisensnøkkel, kan du ikke kjøpe et Plus- eller Professional-abonnement fra App Store

Jeg kjøpte Plus- eller Professional-abonnementet mitt i appen. Hvordan kan jeg få tak i utvidet versjonshistorikk?

Utvidet versjonshistorikk er ikke lenger tilgjengelig for kjøp med noe abonnement.