Avbestille et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement

Obs: Denne artikkelen omhandler hvordan du avbryter et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement som ble kjøpt på dropbox.com. Hvis du vil avbryte et Plus- eller Professional-abonnement kjøpt i Apple App Store eller Google Play Store, klikker du på en av koblingene nedenfor:

Hvis du må nedgradere Dropbox Plus- eller Professional-abonnementet ditt og gå tilbake til en Dropbox Basic-konto, følger du instruksjonene nedenfor.

Nedgradere Plus- eller Professional-abonnementet

1. Logg på dropbox.com
  2. Klikk på avataren eller profilbildet ditt.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Velg Avbestill abonnement nederst på siden.

Viktige merknader:

• Hvis du nedgraderer, kommer du fortsatt til å fullføre eventuelt gjenværende abonnementsperiode før Dropbox-kvoten som oppgraderingen ga deg, utløper. Etter at du har nedgradert, vil ikke kontoen lenger fornyes automatisk, og ingen flere fornyelsesgebyrer vil belastes den kontoen.
  • Hvis nedgradering fører til at kontoen din går over kvoten, vil ikke lenger filene dine synkroniseres på enhetene du har knyttet til Dropbox-kontoen. Men Dropbox vil ikke slette noen av filene som allerede er der.
  • Hvis nedgraderingen fører til at kontoen din går over kvoten sin, vil du ikke kunne legge til nye filer i Dropboxen (eller gjenopprette slettede filer) før det er nok ledig plass i den tilgjengelige kvoten til å gjøre dette.