Hvordan avbestille Dropbox-abonnementet

Du må avbestille Dropbox-abonnementet fra samme sted som du kjøpte det.

Velg stedet hvor du kjøpte abonnementet for å finne ut hvordan du avbestiller abonnementet:

• Nettstedet (dropbox.com)
  • Apple App Store
  • Google Play

Hvis du bruker Dropbox Business, kan du gå til denne artikkelen i stedet.

Abonnementer kjøpt via Dropbox-appen

Hvis du har kjøpt abonnementet ditt via Dropbox-appen, så kjøpte du det via den standard appbutikken på enheten din:

• Hvis du har en iPhone eller iPad, kjøpte du det via Apple App Store, så du kan avbestille det fra Apple.
  • Hvis du har en Android, kjøpte du det via Google Play, så du kan avbestille det fra Google.

Vanlige spørsmål i denne artikkelen

Hvordan avbestille abonnementet hvis du kjøpte det på dropbox.com

Hvis du kjøpte abonnementet ditt fra dropbox.com, må du avbestille det på dropbox.com. Du kan ikke bruke Dropbox-mobilappen til å avbestille abonnementer som er kjøpt på nettstedet.

Slik avbestiller du abonnementet ditt på dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren (profilbildet) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Klikk på Avbestill abonnement nederst på siden, og følg instruksjonene.
  • Hvis du har en Plus-konto, blir du nedgradert til Basic (gratis) når det nåværende abonnementet ditt er over.
  • Hvis du har en Professional-konto og vil bytte til Basic, klikker du på Jeg vil fortsatt nedgradere og følger instruksjonene.
    • Hvis du vil bytte til Plus i stedet, klikker du på Endre Dropbox-abonnementet mitt, og deretter klikker du på Endre abonnement og følger instruksjonene

Hvordan avbestille abonnementet hvis du kjøpte det fra Apple App Store

Hvis du kjøpte Dropbox-abonnementet fra Apple App Store eller fra iTunes, må du avbestille Dropbox-abonnementet ditt via Apple. Slik gjør du det:

Finn ut hvordan du avbestiller abonnementer fra Apple.

Sørg for at du er logget på den samme kontoen du brukte til å kjøpe abonnementet.

Hvis du avbestiller abonnementet ditt, overføres du til Dropbox Basic (som er gratis). Du har også muligheten til å bytte til et annet abonnement.

Hvis du ikke kan avbestille kontoen ved hjelp av disse trinnene, anbefaler vi at du kontakter Apple-kundestøtte.

Hvordan avbestille abonnementet hvis du kjøpte det fra Google Play

Hvis du kjøpte Dropbox-abonnementet ditt fra Google Play, må du avbestille det via Google Play. Slik gjør du det:

Finn ut hvordan du avbestiller abonnementer fra Google Play.

Sørg for at du er logget på den samme kontoen du brukte til å kjøpe abonnementet.

Hvis du avbestiller abonnementet, overføres du til Dropbox Basic (som er gratis).

Hvis du ikke kan avbestille kontoen ved hjelp av disse trinnene, anbefaler vi at du kontakter Google-kundestøtte.

Får jeg penger tilbake hvis jeg avbestiller Dropbox-abonnementet?

Hvis du kjøpte Dropbox-abonnementet fra dropbox.com, og du avbestiller abonnementet, blir du ikke tilbakebetalt for resten av det nåværende abonnementet ditt.

Hvis du kjøpte Dropbox-abonnementet ditt fra Apple App Store eller Google Play:

Mister jeg filene mine etter at jeg har avbestilt Dropbox-abonnementet?

Nei. Alle filene og mappene dine forblir i Dropbox-kontoen, uansett hvilket abonnement du nedgraderte til. Du kan fortsette å åpne og redigere dem som før.

Hvis du overskrider den maksimale lagringsplassen for det nye abonnementet, vil imidlertid ikke filene dine synkroniseres med enhetene dine lenger, og du vil ikke være i stand til å legge til nye filer, med mindre du velger å oppgradere abonnementet ditt på nytt.