{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Avbestille et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement

Obs: Denne artikkelen omhandler hvordan du avbryter et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement som ble kjøpt på dropbox.com. Hvis du vil avbryte et Plus- eller Professional-abonnement kjøpt i Apple App Store eller Google Play Store, klikker du på en av koblingene nedenfor:

Hvis du må nedgradere Dropbox Plus- eller Professional-abonnementet ditt og gå tilbake til en Dropbox Basic-konto, følger du instruksjonene nedenfor.

Nedgradere Plus- eller Professional-abonnementet

1. Logg på dropbox.com
  2. Klikk på avataren eller profilbildet ditt.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Velg Avbestill abonnement nederst på siden.

Viktige merknader:

• Hvis du nedgraderer, kommer du fortsatt til å fullføre eventuelt gjenværende abonnementsperiode før Dropbox-kvoten som oppgraderingen ga deg, utløper. Etter at du har nedgradert, vil ikke kontoen lenger fornyes automatisk, og ingen flere fornyelsesgebyrer vil belastes den kontoen.
  • Hvis nedgradering fører til at kontoen din går over kvoten, vil ikke lenger filene dine synkroniseres på enhetene du har knyttet til Dropbox-kontoen. Men Dropbox vil ikke slette noen av filene som allerede er der.
  • Hvis nedgraderingen fører til at kontoen din går over kvoten sin, vil du ikke kunne legge til nye filer i Dropboxen (eller gjenopprette slettede filer) før det er nok ledig plass i den tilgjengelige kvoten til å gjøre dette.