Avbestille Dropbox Plus: Tilbakebetalinger og nedgradering til Dropbox Basic

Obs! Denne artikkelen gjelder bare for Dropbox-brukere med Plus-abonnement.

Hvis du av en eller annen grunn må nedgradere Dropbox Plus-abonnementet ditt og gå tilbake til en gratis Dropbox Basic-konto, følger du instruksjonene nedenfor. Vi håper du vil vurdere å oppgradere igjen i fremtiden hvis du får behov for mer lagringsplass.

Nedgradere abonnementet til Plus-kontoen

1. Logg deg inn på dropbox.com
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Velg Avbestill abonnement nederst på siden.

Obs! Hvis du nedgraderer, kommer du fortsatt til å fullføre eventuelt gjenværende tid av abonnementet før Dropbox-kvoten som Plus-oppgraderingen ga deg, utløper. Etter at du har nedgradert vil ikke kontoen lenger fornyes automatisk, og ingen flere fornyelsesgebyrer tilføres den kontoen.

Nedgradering til en mindre Dropbox vil ikke slette noen av filene som allerede er der. Vær obs på at Dropbox ikke vil slette noen av filene dine når abonnementet nedgraderes. Hvis nedgradering fører til at kontoen overstiger kvoten, er det eneste som skjer at filsynkroniseringen mellom tilkoblede enheter stopper.

Dropbox-mappen vil kun synkronisere filer mellom kontoen og tilkoblede enheter til du når eller overgår kontoens lagringskvote. Du vil ikke kunne legge til nye filer i Dropboxen eller gjenopprette filer som har blitt fjernet fra Dropboxen før det er nok ledig plass i den tilgjengelige kvoten til å gjøre dette.