Avbestille Dropbox Plus: Tilbakebetalinger og nedgradering til Dropbox Basic

Obs! Denne artikkelen gjelder bare for Dropbox-brukere med Plus- eller Professional-abonnement.

Hvis du må nedgradere Dropbox Plus- eller Professional-abonnementet ditt og gå tilbake til en Dropbox Basic-konto, følger du instruksjonene nedenfor.

Nedgradere Plus- eller Professional-abonnementet

1. Logg deg inn på dropbox.com
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement.
  5. Velg Avbestill abonnement nederst på siden.

Obs! Hvis du nedgraderer, kommer du fortsatt til å fullføre eventuelt gjenværende abonnementsperiode før Dropbox-kvoten som oppgraderingen ga deg, utløper. Etter at du har nedgradert vil ikke kontoen lenger fornyes automatisk, og ingen flere fornyelsesgebyrer vil belastes den kontoen.

Nedgradering til en mindre Dropbox vil ikke føre til at noen av filene som allerede er der, slettes. Vær oppmerksom på at Dropbox ikke sletter noen av filene dine når abonnementet nedgraderes. Hvis nedgradering fører til at kontoen din går over kvoten, vil ikke lenger filene dine synkroniseres på enhetene du har knyttet til Dropbox-kontoen.

Dropbox-mappen vil kun synkronisere filer mellom kontoen og tilkoblede enheter til du når eller overgår kontoens lagringskvote. Du vil ikke kunne legge til nye filer i Dropboxen eller gjenopprette filer som har blitt fjernet fra Dropboxen før det er nok ledig plass i den tilgjengelige kvoten til å gjøre dette.