{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Forbruksavgift på Dropbox Pro-abonnementer i Japan

Obs! Denne artikkelen gjelder bare for Dropbox-kunder i Japan. Hvis du har spørsmål om avgift på Dropbox-abonnementer i andre land:

Dropbox er juridisk forpliktet til å betale forbruksavgift på enkelte kundetransaksjoner. Vi bruker landet du har lagt til på kontoen til å fastslå gjeldende forbruksavgift. Hvis du er i et land der forbruksavgift må betales, vil du se abonnementbeløpet, pluss forbruksavgiften, som en linje på fakturaer og kvitteringer.

Fra og med oktober 2015 vil kunder i Japan belastes med denne avgiften for Dropbox Plus- og Business-abonnementer.

Merknader:

• Hvis du bruker Dropbox Plus eller Business og bor i Japan, vil du bli belastet denne avgiften neste gang du fornyer
  • Du vil belastes for dette beløpet uavhengig av om du har et årlig eller månedlig abonnement

Hva er satsen på forbruksavgiften for Dropbox Plus og Business i Japan?

Forbruksavgift bestemmes generelt etter stedet til kjøperen. Fra og med oktober 2015 er satsen for Dropbox i Japan 8 %.

Hvordan vet jeg om jeg blir belastet denne avgiften?

Slik ser om du blir belastet for forbruksavgiften:

Obs! Du trenger ikke å fullføre kjøpet for å se den aktuelle avgiften.

Hvorfor belastes kunder forbruksavgift for betalte abonnementer?

Som en registrert utenlandsk virksomhet, har Dropbox en juridisk forpliktelse til å betale forbruksavgift på transaksjoner med kunder i visse jurisdiksjoner.

Hvor kan jeg se forbruksavgiften for det eksisterende Dropbox-abonnementet mitt?

Du kan se forbruksavgiften ved å vise kontoens fakturahistorikk på dropbox.com.

Teamadministratorer for Dropbox Business:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Konto.
  4. Velg Fakturahistorikk.

Dropbox Plus-brukere:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på en hvilken som helst side, og klikk deretter på Innstillinger.
  3. Klikk på Konto.
  4. Velg delen for fakturahistorikk.

Finn ut mer om hvordan du får en faktura for Dropbox-abonnement.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Hvis bedriften er en skattefri bedrift, kan du ta kontakt med støtteteamet for å fremlegge bevis på den skattefrie statusen.

Hva er registreringsnummeret til Dropbox som utenlandsk virksomhet?

Vårt registreringsnummer som utenlandsk virksomhet er 00018.