Forbruksavgift på Dropbox Pro-abonnementer i Japan

Obs! Denne artikkelen gjelder bare for Dropbox-kunder i Japan. Hvis du har spørsmål om avgift på Dropbox-abonnementer i andre land:

Dropbox er juridisk forpliktet til å betale forbruksavgift på enkelte kundetransaksjoner. Vi bruker landet du har lagt til på kontoen til å fastslå gjeldende forbruksavgift. Hvis du er i et land der forbruksavgift må betales, vil du se abonnementbeløpet, pluss forbruksavgiften, som en linje på fakturaer og kvitteringer.

Fra og med oktober 2015 vil kunder i Japan belastes med denne avgiften for Dropbox Plus- og Business-abonnementer.

Merknader:

• Hvis du bruker Dropbox Plus eller Business og bor i Japan, vil du bli belastet denne avgiften neste gang du fornyer
  • Du vil belastes for dette beløpet uavhengig av om du har et årlig eller månedlig abonnement

Hva er satsen på forbruksavgiften for Dropbox Plus og Business i Japan?

Forbruksavgift bestemmes generelt etter stedet til kjøperen. Fra og med oktober 2015 er satsen for Dropbox i Japan 8 %.

Hvordan vet jeg om jeg blir belastet denne avgiften?

Slik ser om du blir belastet for forbruksavgiften:

Obs! Du trenger ikke å fullføre kjøpet for å se den aktuelle avgiften.

Hvorfor belastes kunder forbruksavgift for betalte abonnementer?

Som en registrert utenlandsk virksomhet, har Dropbox en juridisk forpliktelse til å betale forbruksavgift på transaksjoner med kunder i visse jurisdiksjoner.

Hvor kan jeg se forbruksavgiften for det eksisterende Dropbox-abonnementet mitt?

Du kan se forbruksavgiften ved å vise kontoens fakturahistorikk på dropbox.com.

Teamadministratorer for Dropbox Business:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Åpne administratorverktøyet.
  3. Klikk på Konto.
  4. Velg Fakturahistorikk.

Dropbox Plus-brukere:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt eller avataren din øverst på en hvilken som helst side, og klikk deretter på Innstillinger.
  3. Klikk på Konto.
  4. Velg delen for fakturahistorikk.

Finn ut mer om hvordan du får en faktura for Dropbox-abonnement.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Hvis bedriften er en skattefri bedrift, kan du ta kontakt med støtteteamet for å fremlegge bevis på den skattefrie statusen.

Hva er registreringsnummeret til Dropbox som utenlandsk virksomhet?

Vårt registreringsnummer som utenlandsk virksomhet er 00018.