Hvor mye koster Dropbox?

Du kan velge mellom flere ulike Dropbox-abonnementer, så du kan bruke Dropbox slik du vil.

Dropbox Basic har 2 GB lagringsplass, og er gratis. Hvis du ønsker mer plass eller flere funksjoner, kan du oppgradere til Dropbox Plus, Professional eller Business.Prisen på Dropbox-kontoen vil endres, avhengig av hvilket abonnement du velger.

Dropbox Basic

En Dropbox Basic-konto er gratis, og har 2 GB med lagringsplass. Du kan laste ned apper som er gratis, for å få tilgang til Dropbox fra datamaskinenmobilen eller nettbrettet. Du kan også tjene mer plass til Dropbox Basic-kontoen.

Dropbox Plus

Dropbox Plus er et betalt abonnement som har 1 TB med lagringsplass og ekstra funksjoner. Du kan velge et månedlig eller årlig abonnement. Vi har ikke noe alternativ som lar deg kjøpe flere månedlige eller årlige abonnementsperioder på forskudd. Prisen er avhengig av faktureringslandet og hvilket abonnement du velger.

Finn ut hvor mye Plus koster i landet ditt.

Dropbox Professional

Dropbox Professional er et betalt abonnement som har 2 TB med lagringsplass og tilgang til smart synkronisering, Showcase, prioritert chat-støtte og mer til. Du kan velge et månedlig eller årlig abonnement. Vi har ikke noe alternativ som lar deg kjøpe flere månedlige eller årlige abonnementsperioder på forskudd. Prisen er avhengig av faktureringslandet og hvilket abonnement du velger.

Finn ut hvor mye Professional koster i landet ditt.

Dropbox Business

Dropbox Business er beregnet på organisasjoner og grupper. Prisen avhenger av størrelsen på teamet og faktureringslandet. Vi har dessuten rabatter for veldedige organisasjoner og utdanningsinstitusjoner.

Snakk med salgsteamet vårt for å finne ut om Dropbox Business passer for deg.

Er du ute etter faktureringsstøtte for en eksisterende Plus-, Professional- eller Business-konto?

Kontakt kundestøtteteamet.