Hvor mye koster Dropbox?

Dropbox Basic

En Dropbox Basic-konto er gratis og har 2 GB med lagringsplass. Du kan laste ned programmer som er gratis, for å få tilgang til Dropbox fra datamaskinen og mobile enheter. Du kan også tjene mer plass til Dropbox Basic-kontoen.

Dropbox Plus

Dropbox Plus er et betalt abonnement som har 1 TB med lagringsplass og ekstra funksjoner. Du kan velge et månedlig eller årlig abonnement. Vi har ikke noe alternativ som lar deg kjøpe flere månedlige eller årlige abonnementsperioder på forskudd. Prisen er avhengig av faktureringslandet og hvilket abonnement du velger.

Finn ut hvor mye Plus koster i landet ditt.

Dropbox Business

Dropbox Business er beregnet på organisasjoner og grupper. Prisen avhenger av størrelsen på teamet og faktureringslandet. Vi har dessuten rabatter for veldedige organisasjoner og utdanningsinstitusjoner.

Snakk med salgsteamet vårt for å finne ut om Dropbox Business passer for deg.

Er du ute etter faktureringsstøtte for en eksisterende Plus- eller Business-konto?

Kontakt kundestøtteteamet.

Beslektede emner