Hvordan endre informasjonen på en Dropbox-faktura

Oppdatert Jan 02, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen retter seg til alle Dropbox-kunder som betaler med kredittkort, PayPal eller direktedebitering.

Juridisk sett må Dropbox vise samme faktureringsinformasjon på din faktura som du Angi ved kjøpet.

Hvis du vil oppdatere faktureringsnavnet, faktureringsadressen eller MVA-nummeret (bare fremtidige fakturaer) på Dropbox-fakturaen, følger du instruksjonene for abonnementet ditt nedenfor.

Dropbox Plus

highlight icon

Merk: Det er ikke mulig å endre informasjon på eksisterende fakturaer for en Dropbox Plus-konto. Følgende trinn endrer kun faktureringsinformasjonen på fremtidige fakturaer.

For å redigere faktureringsinformasjonen på fremtidige fakturaer for Dropbox Plus-kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Faktura-fanen.
  5. For å redigere fremtidige fakturaer klikker du på Oppdater eller Legg til fakturadetaljer ved siden av Fakturadetaljer.
  6. Klikk på Lagre endringer.

Fra nå av vil dine nye kontodetaljer vises på fremtidige fakturaer. For å få tilgang til en faktura går du til faktureringssiden din.

highlight icon

Merk: Hvis du er på Dropbox Plus, kan du også endre navnet som vises på fremtidige fakturaer. Dette endrer ikke navnet som vises på tidligere fakturaer. Navnet på fakturaen må være det samme navnet som er knyttet til kontoen din.

Se hvordan du endrer kontonavnet.

Dropbox Professional og Essentials

For å redigere faktureringsinformasjonen på tidligere eller fremtidige fakturaer for Dropbox Professional- eller Essentials-kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Faktura-fanen.
  5. Rediger fakturaene dine:
    • For å redigere tidligere fakturaer klikker du på Rediger ved siden av fakturaen du vil endre.
    • For å redigere fremtidige fakturaer klikker du på Oppdater eller Legg til fakturadetaljer ved siden av Fakturadetaljer.
  6. Klikk på Lagre endringer.

Fra nå av vil dine nye kontodetaljer vises på fremtidige fakturaer. For å få tilgang til en faktura går du til faktureringssiden din.

Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus

highlight icon

Merk: Dette gjelder bare team som betaler med kredittkort, PayPal eller direktedebitering. Hvis du betaler med manuell fakturering, kan du ikke redigere informasjon på en Dropbox-faktura.

Enkelte typer administratorer kan endre eller tilpasse faktureringsinformasjonen for tidligere eller fremtidige fakturaer. Slik gjøres det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy på venstre side.
  3. Klikk på Faktura-fanen.
  4. Klikk på Fakturahistorikk.
  5. Rediger fakturaene dine:
    • For å redigere tidligere fakturaer klikkrt du på Rediger ved siden av fakturaen du vil endre.
    • For å redigere fremtidige fakturaer klikker du på Rediger fakturadetaljer til høyre.
  6. Du kan deretter endre faktureringsnavnet, faktureringsadressen, byen, fylket og, der det er aktuelt, MVA-ID.
  7. Klikk på Lagre endringer.
highlight icon

Merknader:

• Hvis du redigerer et MVA-nummer, endres den aktuelle satsen kun for fremtidige regninger.
  • Hvis teamet ditt faktureres med manuell faktura, kan du sende en e-post til invoices@billing.dropbox.com for å endre informasjon på fakturaen.