{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Oppgradering til Dropbox Plus fra Apple App Store eller Google Play

I tillegg til å oppgradere via nettstedet, kan du også oppgradere Dropbox-kontoen fra Basic til Plus direkte fra Apple App Store og Google Play. Nedenfor finner du instruksjoner for hvordan du oppgraderer eller endrer betalingsmåte, samt et notat om hvordan du skaffer fakturaer og ber om tilbakebetalinger.

Avsnitt i denne artikkelen:

Oppgradere til et Plus-abonnement fra en app-butikk

1. Åpne innstillinger for Dropbox-appen.
  2. Velg Dropbox-kontoen du ønsker å oppgradere.
  3. På neste skjerm velger du hvilket abonnement du ønsker.

Dette er en rask og enkel måte å abonnere på et Plus-abonnement på, der du bruker faktureringsinformasjonen din fra App Store og Play Store til å betale.

• Obs! På grunn av måten Apple håndterer transaksjoner på, og måten betalingssystemet vårt fungerer med deres, må du vente til slutten av det nåværende abonnementet hvis du ønsker å oppgradere på nytt eller legge til utvidet versjonshistorikk .

Endre betalingsmetoden

1. Logg på Dropbox-nettstedet.
  2. Klikk på navnet ditt øverst i høyre hjørne på skjermen.
  3. Klikk på Innstillinger på menyen som dukker opp.
  4. Velg Konto-fanen.
  5. Klikk på Endre betalingsmetode.
  6. Angi det nye kredittkortet eller PayPal-informasjonen.

Etter at du har endret betalingsmåte, vil du bli fakturert et proporsjonalt fordelt beløp basert på tiden som gjenstår av det tidligere abonnementet.

Dropbox kan ikke direkte tilby fakturaer eller tilbakebetalinger for abonnementkjøp gjort i app i Apple App Store eller Google Play Butikk. Men du kan ta kontakt med Apple eller Google direkte for å få ytterligere hjelp med fakturaer eller tilbakebetalinger.

Fakturaer

Ta kontakt med Apple

• Du skal kunne se din faktura direkte fra App Store ved å følge instruksjonene beskrevet i denne artikkelen.
  • Du bør også ha mottatt en e-post med faktura innen 12 timer etter det opprinnelige kjøpet.

Ta kontakt med Google

• Du kan se dine fakturaer for Google-kjøp fra Google Wallet. Du kan bruke instruksjonene beskrevet i denne artikkelen for å se en faktura via Google.

Tilbakebetalinger

Apple og Google bruker egne betalingssystemer. Dropbox har ikke tilgang til informasjonen i disse systemene. Alle eventuelle problemer og spørsmål rundt kjøp i appen skal rettes mot det aktuelle selskapets støttekanal.

Ta kontakt med Apple

Ta kontakt med Google

• Besøk denne siden for å kontakte Google kundestøtte.

Andre nyttige artikler: