Legge til en merverdiavgift-ID til en konto

Dropbox International Unlimited Company sitt MVA-nummer er IE 9852817J.

For bedriftsbrukere, har Dropbox en momsfri metode for prissetting.Administratoren til et bedriftsteam kan gi sin MVA-ID sammen med fakturainformasjonen for å unngå å bli fakturert MVA.

Hvis det er nødvendig, kan du laste ned en kopi av vårt W-9-skjerma og bruke vårt US Taxpayer Identification Number (TIN).

Hvis du driver en virksomhet i EU, vil vi belaste satsen for merverdiavgift til EU-landet du befinner deg i. Du burde kunne kreve å få tilbake merverdiavgiften fra skattemyndighetene.

Legg en merverdiavgift-ID til Dropbox Business-kontoen

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Konto.
  4. Klikk på fanen Fakturering.
  5. Klikk på Oppdater fakturainformasjon. Du vil da bli tatt med til en skjerm der du kan oppdatere merverdiavgift-ID-en.