Hvorfor ser jeg MVA på Dropbox-abonnementet?

Dropbox er juridisk forpliktet til å betale en merverdiavgift (MVA) på kundetransaksjoner. Vi bruker landet du har lagt til på kontoen til å fastslå gjeldende avgift. Hvis du er i et land der avgift må betales, vil du se abonnementbeløpet pluss avgiften som en linje på fakturaer og kvitteringer.

Fra og med mai 2016 vil kunder i Sør-Afrika belastes med denne avgiften for Dropbox Plus-, Business- og Enterprise-abonnementer. Hvis du befinner deg i Sør-Afrika, og du har et eksisterende abonnement på et av disse Dropbox produktene, vil du bli belastet for merverdiavgift ved neste fornyelse. Du vil belastes for dette beløpet uavhengig av om du har et årlig eller månedlig abonnement.

Les videre for å få svar på noen vanlige spørsmål om avgifter. Hvis du lurer på noe, kan du kontakte støtteteamet.

Hva er MVA-satsen for betalte Dropbox-abonnementer?

MVA-satsen for Dropbox i Sør-Afrika er 14 %.

Hvordan kan jeg finne ut om jeg vil bli belastet for MVA for abonnementet mitt?

Gå til kjøpssiden for Dropbox Business eller Dropbox Plus og oppgi kontoopplysningene dine. Hvis avgiften gjelder for abonnementet ditt, vil du også se den aktuelle satsen. Du trenger ikke å fullføre kjøpet for å se avgiften.

Hvorfor belaster Dropbox MVA for betalte abonnementer?

Dropbox er MVA-registrert i Sør-Afrika, og har en juridisk forpliktelse til å betale MVA på transaksjoner med kunder i Sør-Afrika.

Hvor kan jeg se MVA-avgiften for det Dropbox-abonnementet jeg har?

Du kan se MVA-avgiften ved å vise kontoens fakturahistorikk på dropbox.com.

Teamadministratorer for Dropbox Business:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Konto.
  4. Klikk på Fakturahistorikk.

Dropbox Plus-brukere:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt øverst på skjermen.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto.
  5. Klikk på Fakturahistorikk.

Finn ut mer om hvordan du får fakturaer for Dropbox-abonnement.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Hvis du representerer en skattefri bedrift, kan du ta kontakt med støtteteamet for å fremlegge bevis på den skattefrie statusen og finne ut om du er kvalifisert for skattefritak.