{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvorfor ser jeg MVA på Dropbox-abonnementet?

Dropbox er juridisk forpliktet til å betale en merverdiavgift (MVA) på kundetransaksjoner. Vi bruker landet du har lagt til på kontoen til å fastslå gjeldende avgift. Hvis du er i et land der avgift må betales, vil du se abonnementbeløpet pluss avgiften som en linje på fakturaer og kvitteringer.

Fra og med mai 2016 vil kunder i Sør-Afrika belastes med denne avgiften for Dropbox Plus-, Business- og Enterprise-abonnementer. Hvis du befinner deg i Sør-Afrika, og du har et eksisterende abonnement på et av disse Dropbox produktene, vil du bli belastet for merverdiavgift ved neste fornyelse. Du vil belastes for dette beløpet uavhengig av om du har et årlig eller månedlig abonnement.

Les videre for å få svar på noen vanlige spørsmål om avgifter. Hvis du lurer på noe, kan du kontakte støtteteamet.

Hva er MVA-satsen for betalte Dropbox-abonnementer?

MVA-satsen for Dropbox i Sør-Afrika er 14 %.

Hvordan kan jeg finne ut om jeg vil bli belastet for MVA for abonnementet mitt?

Gå til kjøpssiden for Dropbox Business eller Dropbox Plus og oppgi kontoopplysningene dine. Hvis avgiften gjelder for abonnementet ditt, vil du også se den aktuelle satsen. Du trenger ikke å fullføre kjøpet for å se avgiften.

Hvorfor belaster Dropbox MVA for betalte abonnementer?

Dropbox er MVA-registrert i Sør-Afrika, og har en juridisk forpliktelse til å betale MVA på transaksjoner med kunder i Sør-Afrika.

Hvor kan jeg se MVA-avgiften for det Dropbox-abonnementet jeg har?

Du kan se MVA-avgiften ved å vise kontoens fakturahistorikk på dropbox.com.

Teamadministratorer for Dropbox Business:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Konto.
  4. Klikk på Fakturahistorikk.

Dropbox Plus-brukere:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på navnet ditt øverst på skjermen.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto.
  5. Klikk på Fakturahistorikk.

Finn ut mer om hvordan du får fakturaer for Dropbox-abonnement.

Tilbyr Dropbox skattefritak?

Hvis du representerer en skattefri bedrift, kan du ta kontakt med støtteteamet for å fremlegge bevis på den skattefrie statusen og finne ut om du er kvalifisert for skattefritak.