Hvordan gjør jeg noen på Business-kontoen min til administrator?

Hvis du er teamadministrator for et Dropbox Business-team, kan du også gjøre andre teammedlemmer til administratorer. Du kan velge å gi dem den samme sett med globale tillatelser som du har (teamadministrator), eller et mer begrenset sett med tillatelser (administrator for brukerbehandling eller støtteadministrator).

Gjøre et annet teammedlem til administrator

1. Logg på dropbox.com med Business-administratorkontoen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Medlemmer i sidestolpen for å se en liste over alle teammedlemmene.
  4. Klikk på tannhjulikonet ved siden av medlemmet du vil gjøre til administrator.
  5. Velg Legg til administratortillatelser fra menyen og bekreft valget i vinduet som dukker opp.

Hvis du på et eller annet tidspunkt må fjerne de administrative tillatelsene fra et medlem på teamet ditt, kan du gjøre det ved å klikke på tannhjulikonet og velge Endre administratortillatelser.

Beslektede emner: