Administrer deling på Dropbox Business-teamet

Hvis du er teamadministrator for et Dropbox Business-team, kan du kontrollere hvordan teammedlemmene kan dele ting med noen som ikke er med i teamet.

Slik får du tilgang til innstillingene for deling:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Innholdskontroller velger du Deling.

Resten av denne artikkelen forklarer innstillingene for deling som du kan justere.

Slik får du tilgang til delingsinnstillinger for Paper:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Ekstra innstillinger klikker du på Paper.

Les denne artikkelen for å finne ut mer om hvordan du justerer delingsinnstillingene i Paper.

Kontrollmekanismer for medlemskapsinnstillinger

• Velg om teammedlemmene skal kunne dele filer og mapper med noen utenfor teamet
    • Hvis du tillater dette, kan medlemmene velge om en delt fil eller mappe er kun for teamet når de oppretter den
  • Velg om teammedlemmer kan endre delte mapper som tilhører noen utenfor teamet

Vær oppmerksom på at endringer som er gjort i delte mapper eller innstillingene for filmedlemskap ikke har tilbakevirkende kraft.

Kontroller for delte koblinger

• Velg om teammedlemmer kan dele koblinger med noen utenfor teamet
  • Velg om noen utenfor teamet eller bare teamet kan se delte koblinger som opprettes av teammedlemmer
    • Dersom du velger Offentlig, kan et teammedlem som oppretter en kobling, bestemme om den skal være tilgjengelig for alle eller bare for teamet
    • Dersom du velger Kun team, kan ikke et teammedlem som oppretter en kobling, gjøre den tilgjengelig for noen som ikke er medlem
    • Dersom du velger Kun team, vil alle tidligere koblinger som er opprettet av teammedlemmene, ikke lenger være tilgjengelig for ikke-teammedlemmer.

Kontrollmekanismer for filanmodninger

Slik får du tilgang til alle innstillingene for filanmodninger:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
    2. Klikk Administratorverktøy.
    3. Klikk på Innstillinger.
    4. Under Tillegg klikker du på Filanmodninger.
    • Velg hvorvidt teammedlemmene skal kunne opprette filanmodninger
      • Som standard er filanmodninger aktivert for nye Dropbox Business-team
      • Hvis du deaktiverer filanmodninger, vil ingen på teamet kunne opprette en filanmodning, og alle eksisterende filanmodninger vil deaktiveres

Beslektede emner: