Hva er Dropbox-badgen?

Oppdatert Feb 13, 2024

Dropbox-badgen vises til høyre på skjermen når du åpner en Microsoft Word-, PowerPoint- eller Excel-fil som er lagret i Dropbox.

Første gang du ser Dropbox-badgen, vil det komme fram en hilsen. For å bli kvitt denne hilsenen kan du enten klikke på badgen eller fullføre veiledningen «Finn ut mer». Du kan også slå av badgen når som helst.

Se denne videoen for en rask oversikt over Dropbox- badgen.

Hva kan du gjøre med Dropbox-badgen?

Med badgen får du enkel tilgang til noen av de beste Dropbox-funksjonene:

Se hvem som ser på eller redigerer filen

Badgen viser bildet eller initialene til andre Dropbox Business-brukere på teamet ditt når de ser på eller redigerer filen du har åpen. På den måten kan du unngå å opprette atskilte versjoner av filen.

Oppdater til nyeste versjon av en fil

Hvis noen lagrer en ny versjon av en fil mens du jobber på den, vil badgen hjelpe deg med å oppdatere til deres versjon umiddelbart.

Del filen du jobber med på et øyeblikk

Klikk Del en kobling, så kopieres det en kobling til filen til utklippstavlen. Lim inn denne koblingen i en e-post, chat eller et annet sted for å sende filen til hvem som helst på en sikker måte.

Administrer innstillinger for delt mappe

Slik administrerer du innstillinger for delt mappe med Dropbox-badgen:

1. Klikk på Dropbox-badgen.
  2. Klikk på Innstillinger for delt mappe …

Du blir videresendt til Dropbox-nettstedet hvor du kan administrere brukertillatelser individuelt.

Be om tilbakemelding på eller bidrag til, en fil

Klikk på Kommentar for å legge igjen en kommentar på en fil fra Dropbox-nettstedet.

Vis versjonshistorikk for å finne innhold du allerede har endret eller slettet

Klikk på Versjonshistorikk for å angre endringer og gjenopprette en tidligere versjon av filen.

Flytt badgen

Du kan klikke og dra badgen hvor som helst langs kantlinjen til filene.

Jobb bedre i Microsoft Office-filer

Badgen støtter for tiden Microsoft Word, PowerPoint og Excel på Mac- og Windows-enheter. For Windows støtter badgen Office 2007-, 2010-, 2013- og 2016-filer. For Mac støtter badgen Office 2011- og 2016-filer.

highlight icon

Obs! Når det gjelder filer som er lagret i kompatibilitetsmodus (.xls, .ppt, .doc), vil ikke Dropbox-badgen vises når noen andre ser på filen, og du blir ikke bedt om å oppdatere til den nyeste versjonen av filen. For å sikre at badgen rapporterer riktig bruker du Lagre som for å lagre filer i et filformat med ikke-kompatibilitetsmodus (.xlsx, .pptx, .docx).

Hvis du ikke ser Dropbox-badgen i Microsoft Office-filene dine, men ønsker det, kan du lese om hvordan du feilsøker problemer med badge.

Timingen og nøyaktig funksjonalitet for disse funksjonene kan endres fra det som står her. Dropbox gir ingen garanti for yteevnen til disse funksjonene.