Hva er Dropbox-badgen?

Første gang du ser Dropbox-badgen, vil det komme fram en hilsen. For å bli kvitt denne hilsenen kan du enten klikke på badgen eller fullføre veiledningen «Finn ut mer».

Badgen vises på enhver Microsoft Word-, Powerpoint- eller Excel-fil som lagres i Dropbox. Med badgen får du enkel tilgang til noen av de beste Dropbox-funksjonene:

• Se hvem som ser på eller redigerer filen. Badgen viser bildet eller initialene til andre Dropbox Business-brukere når de ser på eller redigerer filen du har åpen. På den måten kan du unngå å opprette atskilte versjoner av filen.
  • Oppdatere til nyeste versjon av en fil. Hvis noen lagrer en ny versjon av en fil mens du jobber på den, vil badgen hjelpe deg med å oppdatere til deres versjon umiddelbart.
  • Del filen du jobber med på et øyeblikk. Klikk Del en kobling, så kopieres det en kobling til filen til utklippstavlen. Lim inn denne koblingen i en e-post, chat eller et annet sted for å sende filen til hvem som helst på en sikker måte.
  • Be om tilbakemelding på eller bidrag til, en fil. Klikk på Kommentar for å legge igjen en kommentar på en fil fra Dropbox-nettstedet.
  • Vis versjonshistorikk for å finne innhold du allerede har endret eller slettet. Klikk på Versjonshistorikk for å angre endringer og gjenopprette en tidligere versjon av filen.
  • Flytt badgen. Du kan klikke og dra badgen hvor som helst langs kantlinjen til filene.
  • Jobb bedre i Microsoft Office-filer. Badgen støtter for tiden Microsoft Word, PowerPoint og Excel på Mac- og Windows-enheter. For Windows støtter badgen Office 2007-, 2010-, 2013- og 2016-filer. For Mac støtter badgen Office 2011- og 2016-filer.

Se merket i handling:

Finn ut mer om Dropbox-merket:

Obs! Når det gjelder filer som er lagret i kompatibilitetsmodus (.xls, .ppt, .doc), vil ikke Dropbox-badgen vises når noen andre ser på filen, og du blir ikke bedt om å oppdatere til den nyeste versjonen av filen. For å sikre at badgen rapporterer nøyaktig, bruker du Lagre som for å lagre filer i et filformat med ikke-kompatibilitetsmodus (.xlsx, .pptx, .docx).

Vær også oppmerksom på at timingen og nøyaktig funksjonalitet for disse funksjonene kan endres fra det som deles her. Dropbox gir ingen garanti for yteevnen til disse funksjonene.