Hvordan kan jeg dele en kobling til filen min med Dropbox-badgen?

Oppdatert Oct 10, 2023

Du kan dele en kobling til en kopi av filen rett fra Dropbox-merket, selv mens du jobber.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox hjelper deg med å dele filer og mapper på en enkel måte.

Slik deler du en kobling til en kopi av filen:

1. Klikk på Dropbox-badgen.
  2. Fra sprettoppvinduet klikker du på Kopier Dropbox-kobling.

Koblingen vil bli kopiert, og du kan lime den rett inn i e-poster, direktemeldinger, bloggposter eller hvor du enn ønsker at personer skal få tilgang til filkopien.

Koblinger som opprettes fra Dropbox-badgen, er ikke passordbeskyttet, og har ingen utløpsdato. Kunder med Dropbox Professional og Dropbox-teamkontoer kan åpne koblingen de har opprettet, fra Dropbox-badgen, og angi et passord eller angi en utløpsdato for koblingen.

Du kan fjerne en kobling når som helst. Slik fjerner du en kobling:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
    • Du kan også klikke på «>» (høyre pil) ved siden av Mapper i venstre sidestolpe for å finne filen.
  3. I listevisningen holder du musepekeren over navnet på filen eller mappen du har problemer med, og klikk på delingsikonet (rektangel med oppoverpil).
    • Hvis du er i rutenettvisning, holder du musepekeren over filen eller mappen du har problemer med, klikker på «» (vertikal ellipse), velger Del og velger Del med Dropbox.
  4. Klikk på Innstillinger eller tannhjul-ikonet øverst til høyre.
  5. Klikk på enten Kobling for redigering eller Kobling for visning avhengig av hvilken kobling du vil fjerne.
  6. Klikk på Slett kobling.
  7. Klikk på Slett.