Endre navnet på en Dropbox-teamkonto

Oppdatert Nov 02, 2023

Hvis du er administrator for en Dropbox Standard-, Advanced- eller Enterprise-konto, kan du endre navnet på teamet ditt. Teamnavnet vises til alle teammedlemmene.

Slik endrer du navnet på en Dropbox-teamkonto

Gjør følgende for å endre navnet på en Dropbox-teamkonto:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Velg Teamprofil.
  5. Ved siden av Teamnavn klikker du på Endre.
  6. Skriv inn det nye teamnavnet i tekstboksen. Du kan ha forskjellige visningsnavn og faktureringsnavn.
    • Visningsnavnet vises som teamnavnet på dropbox.com og alle tilkoblede enheter teammedlemmene dine har. Visningsnavnet er begrenset til 20 tegn.
    • Faktureringsnavnet vises på fakturaer og må være det fulle navnet til organisasjonen din.
  7. Velg Endre navn.

Når du endrer visningsnavnet til teamet ditt, endres navnet til teamet på dropbox.com og alle tilknyttede enheter teammedlemmene dine har. Filene og mappene blir ikke synkronisert på nytt når visningsnavnet endres.