Slik kobler du to Dropbox-kontoer til eller fra hverandre

Oppdatert Dec 18, 2023
person icon

Hvis du bruker Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise, kan du koble teamkontoen din med en Dropbox Basic-, Plus-, Family- eller Professional-konto.

Obs! Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-kontoer kan ikke kobles til hverandre, og Dropbox Standard, Advanced og Enterprise-kontoer kan heller ikke kobles til hverandre.

Hvis du er administrator, kan du finne ut hvordan du administrerer de tilkoblede kontoene og enhetene til teammedlemmene dine.

Når du kobler til to Dropbox-kontoer, kan du enkelt veksle mellom dem på alle steder der du bruker Dropbox, uten at du trenger å logge av den ene og på den andre hver gang du vil bytte mellom dem.

Du kan koble sammen kontoene dine på dropbox.com, i Dropbox-skrivebordsprogrammet eller i Dropbox iOS-appen. Du kan imidlertid koble dem fra hverandre bare på dropbox.com. Når du kobler to kontoer til eller fra hverandre, blir de koblet til eller fra hverandre overalt der du bruker Dropbox.

Selv om kontoene blir koblet til hverandre overalt der du bruker Dropbox, blir du ikke logget på begge kontoene på alle enhetene. Du blir bare logget på der du startet tilkoblingen. På de andre enhetene vises alternativet om å logge på den tilkoblede kontoen. Hvis du gjør det, forblir du pålogget, og det er enkelt å bytte mellom de tilkoblede kontoene  på den enheten.

Privat sikkerhet når du kobler til en teamkonto

Det blir ikke delt eller overført informasjon mellom de to kontoene, selv om du kobler dem til hverandre. Administratoren kan ikke åpne eller få tilgang til privatkontoen din, selv om du har koblet sammen kontoene dine og administratoren bruker funksjonen «Logg på som teammedlem» til å logge på teammedlemskontoen din. Administratoren kan imidlertid se navnet og e-postadressen til den tilkoblede privatkontoen din.

Koble kontoene dine sammen

1. Logg på dropbox.com med enten team- eller privatkontolegitimasjonen din.
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på  Generelt-fanen.
  5. Klikk på Koble sammen kontoer  ved siden av Koble til privatkontoen din eller Koble til teamkontoen din.
  1. Åpne innstillingene for Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Klikk på Konto -fanen.
  3. Klikk Legg til privatkonto eller Legg til teamkonto.
  1. Åpne Dropbox iOS-appen.
  2. Logg på med teamkonto-legitimasjonen din.
  3. Trykk på kontoikonet (person).
  4. Trykk på Legg til privatkonto.
highlight icon

Obs! Muligheten til å koble sammen kontoer er ikke tilgjengelig på Dropbox Android-appen. Men når du kobler sammen kontoer på en annen enhet, kan du logge på og bytte mellom de tilknyttede kontoene dine på Android-appen.

Koble fra kontoene dine

Du kan koble kontoene dine fra hverandre bare på dropbox.com. Hvis du kobler kontoene dine fra hverandre, blir de koblet fra hverandre overalt. På tvers av alle apper og enheter blir du logget av den siste kontoen du la til i den appen, og du forblir logget inn på den første kontoen.

Du kan stadig logge på kontoene dine igjen fra en hvilken som helst enhet, på samme måte som du vanligvis gjør med en konto som ikke er tilkoblet.

Slik kobler du fra kontoene dine:

1. Logg på dropbox.com med en av kontoene.
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på  Generelt-fanen.
  5. Klikk Fjern kobling ved siden av Tilkoblede kontoer.
  6. Klikk på Ja, koble fra for å bekrefte.