Administratorer: Slik legger du til organisasjonstilpasset profilering i delte koblinger

Oppdatert Oct 10, 2023

Som administrator for et Dropbox teamkonto, kan du bruke deling med merkevare til å legge til organisasjonens logo og et bakgrunnsbilde i koblinger som deles utenfor teamet ditt. Når medlemmer av teamet ditt sender delte koblinger eller invitasjoner til direkte deling, vil mottakerne se merkevareelementene du har lagt til i kontoinnstillingene dine.

Slik konfigurerer du deling med merkevare

Slik laster opp en logo og et bakgrunnsbilde i administratorverktøyet:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Teamprofil og rull til Merkevarebygging eksternt .
  5. Klikk på Legg til logo ved siden av Bedriftslogo for å laste opp organisasjonens logo.
  6. Klikk på Velg bilde ved siden av Bakgrunnsbilde. Bildet du lastet opp, vises bak forhåndsvisningen av filen eller mappen mottakeren ser på.
highlight icon

Merk: Logoer og bakgrunnsbilder vises bare når du deler presentasjonerdokumenter eller bildefiler

Slik redigerer du deling med merkevare

Administratorer kan fjerne eller endre innstillinger for merkevarebygging når som helst. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Teamprofil og bla til  Merkevarebygging eksternt .
  5. Klikk på Rediger eller Fjern ved siden av Bedriftslogo for å endre eller fjerne organisasjonens logo.
  6. Klikk på Rediger eller Fjern ved siden av Bakgrunnsbilde for å endre eller fjerne bildet som vises bak filen eller mappen mottakeren ser på.

Slik lar du teammedlemmer velge merkevare

Administrator for Dropbox Advanced-, Business Plus- og Enterprise-team kan la teammedlemmene tilpasse innstillingene for deling med merkevareprofilering i egne filer og mapper. Hvis administratorer lar teammedlemmene velge innstillinger selv, vises ikke profilering valgt av administratoren.

Slik lar du teammedlemmer velge merkevare:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Teamprofil og bla til Merkevarebygging eksternt .
  5. Slå Medlemmer kan velge sin egen merkevarebygging . Teammedlemmer kan administrere deling med merkevare i kontoinnstillingene sine.
highlight icon

Merk: Hvis administratorer lar teammedlemmer tilpasse merkevareprofilering og teammedlemmene ikke legger til en logo eller et bakgrunnsbilde i egne innstillinger, vil ingen merkevare vises på de delte koblingene deres.

Vanlige spørsmål

Hvordan vil organisasjonens varemerkeprofilering se ut for mottakerne?

Når teammedlemmer deler en fil eller mappe gjennom en direkte invitasjon, ser mottakeren organisasjonens profilering i e-postvarselet. Hvis profileringen din består av et bakgrunnsbilde, vises bildet bak filen eller mappen mottakeren ser på.

Hva om et ikke-teammedlem oppretter en kobling fra en team-eid delt mappe?

Logoen og bakgrunnsbildet som er knyttet til en delt kobling er basert på innstillingene til personen som opprettet koblingen. Hvis noen som ikke er på teamet kopierer en kobling som ble opprettet av et medlem av teamet ditt, vil koblingen vise teamets merkevare. Hvis noen som ikke er på teamet oppretter en ny kobling til en fil eller mappe som opprinnelig ble delt av teamet ditt, vil koblingen vise merkevaren til medlemmet som ikke er på teamet, hvis aktuelt.

Vil tilpasset profilering påvirke delte koblinger på den private kontoen?

Hvis du har sammenkoblet den arbeidsrelaterte og den private Dropbox-kontoen din, vil organisasjonstilpasset profilering bare gjelde for delte koblinger på jobbfilene dine. Delte koblinger fra den private Dropbox-kontoen vil ikke bli berørt av denne funksjonen.