Tilpasse kontofakturaer

Noen Dropbox-kunder kan redigere informasjonen på fakturaer. Følgende informasjon er redigerbar:

• Faktureringsnavn
  • Faktureringsadresse, by og fylke
  • MVA-ID (kun for fremtidige fakturaer og der MVA er aktuelt)

Tilpassing av fakturaer er tilgjengelig for følgende:

• Dropbox Professional-brukere
  • Dropbox Business-administratorer (for Standard-, Advanced- eller Enterprise-abonnementer)

Obs! Fakturatilpassing er ikke tilgjengelig for Dropbox Plus-brukere.

Dropbox Professional-brukere: Redigere informasjonen på fremtidige fakturaer

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Ved siden av Fakturaopplysninger klikker du enten på Oppdater eller Legg til fakturaopplysninger.
  5. Du kan deretter endre faktureringsnavnet, faktureringsadressen, byen, fylket og MVA-ID.
  6. Når du er ferdig, klikker du på Lagre endringer.

Merknader:

• Professional-brukere kan ikke endre faktureringsinformasjon på tidligere fakturaer
  • Hvis du redigerer en MVA-ID, vil den aktuelle satsen kun endres for fremtidige regninger
  • Hvis du har en ny avgiftssats, og du ønsker en refusjon for en tidligere regning, kan du kontakte kundestøtten hos Dropbox

Dropbox Business-administratorer: Redigere informasjonen på tidligere eller fremtidige fakturaer

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på Fakturahistorikk.
    • Hvis du vil endre en tidligere faktura: Finn fakturaen du vil endre, og klikk på Rediger ved siden av den
    • Hvis du vil redigere en fremtidig faktura: Klikk på Rediger fakturainformasjon i høyre sidepanel
  5. Du kan deretter endre faktureringsnavnet, faktureringsadressen, byen, fylket og, der det er aktuelt, MVA-ID.
  6. Når du er ferdig, klikker du på Lagre endringer.