Tilpass fakturaer for Dropbox Business-kontoer

Dropbox Business-administratorer kan redigere informasjon på fakturaer og kvitteringer for teamene sine. De kan redigere informasjonen på både tidligere og fremtidige fakturaer. Følgende informasjon er redigerbar:

• Faktureringsnavn
  • Faktureringsadresse, by og fylke
  • Landskode, postnummer og MVA-ID (kun for fremtidige fakturaer)

Hvordan redigerer jeg informasjonen på tidligere fakturaer?

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på Fakturahistorikk.
  5. Finn fakturaen du vil endre, og klikk på Rediger ved siden av den.
  6. Du kan deretter endre faktureringsnavnet, faktureringsadresse, byen eller fylket.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Lagre endringer.

Merknader:

Hvordan redigerer jeg informasjonen på fremtidige fakturaer?

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Fakturering.
  4. Klikk på Fakturahistorikk.
  5. Klikk på Rediger fakturainformasjon i høyre sidepanel.
  6. Du kan deretter endre faktureringsnavnet, faktureringsadresse, byen eller fylket.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Lagre endringer.