Slik installerer du Dropbox for alle teammedlemmer på Windows datamaskiner

Oppdatert Dec 13, 2023
Teamadministrator kan stille installasjon av Dropbox skrivebordsapp på alle teammedlemmers Windows-datamaskiner samtidig ved å bruke Enterprise installatør-metoden. Dropbox-teamadministrator kan kjøre installatøren eksternt med en administrert programvareløsning eller implementeringsmekanisme.
highlight icon

Merk: Dropbox tilbyr ikke en MSI-pakke for implementering eller installasjon.

Slik bruker du Dropbox Enterprise Installer

1. Hvis du er en Dropbox-teamadministrator og ønsker å bruke Enterprise -installatør, laster du først ned offline-installasjonsprogrammet.
    • Installasjonsfilen må kalles «Dropbox [x.y.z] Offline Installer.exe» (der «[x.y.z]» representerer den tresifrede betegnelse på den nyeste versjonen av installasjonsprogrammet)
  2. For å stille installere Dropbox skrivebordsprogram på din nåværende datamaskin, gjennomfører du offline-installasjonen ved å bruke enten /S-alternativet eller /NOLAUNCH-alternativet:
    • /S vil starte Dropbox-skrivebordsprogrammet på slutten av den stille installasjonen.
Dropbox x.y.z Offline Installer.exe /S
  • /NOLAUNCH starter ikke Dropbox skrivebordsprogram på slutten av stille installasjon.
Dropbox x.y.z Offline Installer.exe /NOLAUNCH
  1. Hvis du bruker en administrert programvareløsning, kan du distribuere klienten til mer enn én enhet ved å bruke stille-alternativet.
    • Dette vil installere Dropbox i Programfiler (x86)-mappen, og kreve at nye brukere logger på Dropbox-kontoen og konfigurerer innstillingene sine manuelt
    • Eksisterende brukere vil ikke bli pålagt å logge på eller konfigurere preferanser på nytt.
highlight icon

Merk: Det er to versjoner av Offline installatør, en 32 bit og en 64 bit. For å laste ned en spesifikk versjon går du til denne listen over versjoner av Dropbox-klienten for datamaskiner, klikker på den siste stabile versjonen, klikker deretter på nedlastningskoblingen for enten «offline-installasjonsprogrammet (32 Bit)» eller «offline-installasjonsprogrammet (64 Bit)».

Hvilken løsning for administrering av programvare bør jeg bruke?

Selv om det er mange løsninger for administrering av programvare du kan bruke til å administrere distribuering til hele teamet, for eksempel SCCM eller Group Policy, anbefaler ikke Dropbox en løsning over en annen.

Har du ytterligere spørsmål om en bestemt løsning eller om drift av bedrift-installasjonsprogrammet, tar du kontakt med kontoansvarlig. Kontaktinformasjonen deres finner du i Administratorverktøyet.