{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Overføre en eksisterende Dropbox Basic- eller Plus-konto til Dropbox Business

Det er et par ting det er lurt å gjøre før du overfører en eksisterende konto til et Dropbox Business-team:

• Kontroller at alle filene og mappene du ønsker å overføre ligger i Dropboxen din
  • Fjern filene og mappene du ikke ønsker å overføre til et Dropbox Business-team

Når det er gjort, kan du bekrefte e-postadressen din og bli med i et Dropbox Business-team. Alle Dropbox-kontoer er forbundet med en e-postadresse, og dette lar deg bekrefte identiteten din og motta varslinger om kontoen.

Ta imot en invitasjon og bli med i et team

1. Se om du har fått e-post med en invitasjon til organisasjonens Dropbox Business-team. Klikk på Bli med i teamet i e-posten.
  2. Om nødvendig logger du på den eksisterende Dropbox-kontoen din med brukernavn og passord.
  3. Bestem deg for hvor du ønsker å flytte filer og mapper i den nåværende Dropboxen din.
  4. Hvis filene stort sett er jobbrelaterte, velger du Bli med i [Dropbox Business-teamet]. Hvis filene stort sett er private, følger du instruksjonene nedenfor.
  5. Alle filer som finnes i Dropboxen din, blir flyttet til Dropbox Business-kontoen, og du vil få tilgang til dem ved å laste ned Dropbox-skrivebordsappen eller ved å besøke dropbox.com.

Hvis filene stort sett er private, velger du Hold atskilt … og følger disse trinnene:

1. Skriv inn en annen e-postadresse og passord for din nye private Dropbox-konto.
  2. Godta vilkårene til Dropbox og klikk på Bekreft.
  3. Hvis det er nødvendig, må du bekrefte e-postadressen (sjekk innboksen til e-posten du oppga, og klikk på knappen i e-posten).
  4. Alle filer som finnes i Dropbox-kontoen din blir flyttet til den private Dropbox-kontoen, og du vil få tilgang til dem ved å laste ned Dropbox-skrivebordsappen eller ved å besøke dropbox.com.

For team som krever Single Sign-On

Hvis bedriften har aktivert Single Sign-On (SSO), vil du måtte gjøre noe lignende. Du vil imidlertid også bli bedt om å logge deg inn på SSO-leverandøren, som bruker den arbeidsrelaterte e-postadressen og passordet. Hvis du får problemer med å logge på en side som ikke er dropbox.com, kan du be administratoren for Dropbox Business-teamet ditt om hjelp.

Hva skjer med Plus- eller Professional-abonnementet mitt når jeg oppgraderer til Dropbox Business?

Hvis du oppgraderer eller går over fra Dropbox Plus eller Professional til Dropbox Business, vil Plus- eller Professional-abonnementet ditt avsluttes med det samme. Eventuell gjenstående tid på Plus- eller Professional-abonnementet du har betalt for på forhånd, vil bli tilbakebetalt til den opprinnelige betalingsmåten. Hver enkelt Dropbox-kontoeier kan spore denne informasjonen på siden kontobetalinger.

Hvis automatisk tilbakebetaling av en eller annen grunn ikke skjer (f.eks. utløpt kredittkort), vil vi varsle kontoeieren via e-post.