Slik blir du med i et Dropbox-team

Oppdatert Feb 21, 2024
I denne artikkelen forklares det hvordan du blir med i et Dropbox-team. Hvis du vil koble teamkontoen din til din personlige Dropbox-konto i stedet, kan du finne ut hvordan du kobler sammen to Dropbox-kontoer eller bytter mellom kontoer.
highlight icon

Merk: Du kan bare bli med i ett Dropbox-team med én Dropbox-konto. Hvis du vil forlate et Dropbox-team, kontakter du en administrator og ber hen fjerne deg fra teamet.

Slik godtar du en Dropbox-teaminvitasjon

Administratorer kan invitere deg til Dropbox-teamet sitt via e-post eller en teaminvitasjonslenke. Følg instruksjonene nedenfor for typen invitasjon du mottok.

Hvis du fikk en invitasjon via e-post

Slik takker du ja til en invitasjon du mottok via e-post:

1. Åpne e-postinvitasjonen du mottok med emnelinjen «Du er invitert til å bli med i [Dropbox-teamnavn]-teamet på Dropbox».
  2. Klikk Bli med i teamet for å bli med i teamet med Dropbox-kontoen knyttet til e-postadressen din, eller klikk på Opprett konto hvis du ikke har en Dropbox-konto ennå.
  3. Følg instruksjonene for å overføre din eksisterende konto til en Dropbox-teamkonto eller for å opprette en ny Dropbox-konto.
highlight icon

Merk: Hvis du ikke vil bli med i teamet med din eksisterende personlige Dropbox-konto, ber du administratoren om å avbryte og sende invitasjonen til en annen e-postadresse.

Hvis du fikk en kobling med invitasjon til teamet

Slik godtar du en invitasjon du har mottatt via invitasjonslenken:

1. Klikk på teaminvitasjonslinken du ble sendt.
  2. Logg på med Dropbox-kontoen din, eller opprett en ny konto.
highlight icon

Merk: For å bli med i et Dropbox-team med din eksisterende Dropbox-konto, må du følge instruksjonene for å overføre kontoen din til en Dropbox-teamkonto.

1. Klikk på Ta imot invitasjon.

Se denne videoen for mer informasjon om hvordan du kommer i gang som Dropbox-teammedlem.

Hva skjer med abonnementet mitt hvis jeg blir med i et Dropbox-team med en eksisterende Dropbox-konto?

Hvis du oppgraderer eller overfører fra Dropbox Plus eller Professional til Dropbox Standard, Advanced eller Enterprise, avsluttes Plus- eller Professional-abonnementet umiddelbart. Eventuell gjenværende kreditt på Plus- eller Professional-abonnementet vil bli refundert til den opprinnelige betalingsmåten. Hver enkelt Dropbox-kontoeier kan spore denne informasjonen på siden for kontobetalinger.

Hvis automatisk tilbakebetaling av en eller annen grunn ikke skjer (f.eks. utløpt kredittkort), vil vi varsle kontoeieren via e-post.