Bli med i et team via medlemskapsforespørsel

Medlemskapsforespørsler gjør det lettere for administratorer å utvide størrelsen på et team. Ved hjelp av medlemskapsforespørsler kan potensielle medlemmer be om å bli med i et Dropbox Business-team eller et gratis team, og administratoren for teamet trenger bare å godkjenne forespørselen.

Avsnitt i denne artikkelen:

Hvordan kan jeg bli med i et team ved hjelp av en forespørsel om medlemskap?

Med medlemskapsforespørsler kan alle Dropbox-brukere med en bekreftet e-postadresse på en bedrifts domene be om å få bli med i et team.

Hvis du opprettet din private Dropbox med en privat e-postadresse:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Team.
  3. Skriv inn den arbeidsrelaterte e-postadressen din (hvis du har en), og klikk på Kom i gang-knappen.
    • Hvis det finnes et team på domenet, vil du bli spurt om du vil bli med.

Hvis du opprettet den private Dropboxen din med en arbeidsrelatert e-postadresse:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Team.
  3. Hvis det allerede er opprettet et team på domenet ditt, vil du bli bedt om å Bli med i teamet.
    • Obs! Du må vente på at administratoren godkjenner forespørselen din om å bli med (hvis denne innstillingen er slått på for teamet du prøver å bli med i).

Dette gjelder for Dropbox Business-team

Hvis det er et Dropbox Business-team på selskapets domene, kan Dropbox Basic- og Plus-brukere be om å bli med i dette teamet. Hvis det er mer enn ett team på et domene, kan brukerne se alle tilgjengelige team, men kan bare bli med i ett av dem.

Når en bruker ber om å bli med i et Dropbox Business-team, sendes det en e-postforespørsel til Dropbox Business-teamets administrator, som kan godkjenne eller avslå forespørselen. Hvis administratoren godkjenner forespørselen og teamet ikke har nok ledige lisenser, vil teamet bli fakturert for en ekstra lisens.

Dropbox Business-administratorer kan også manuelt godkjenne eller avslå eventuelle utestående forespørsler på Medlemmer-fanen i administratorverktøyet.

Endre innstillinger for medlemskapsforespørsel på et Dropbox Business-team

Som teamadministrator for en Dropbox Business-konto, kan du bestemme hvordan teammedlemmene kan oppdage og bli med i teamet:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Godkjenning av medlemskap.
  5. Velg hvordan brukere kan finne og bli med i teamet.

Dette gjelder for gratis Dropbox-team

Hvis det ikke er noen Dropbox Business-team på bedriftens domene, kan Dropbox Basic- og Plus-brukere bli med, eller be om tilgang til å bli med, i eksisterende gratis team via Team-fanen. Disse brukerne kan også opprette et team.

Endre innstillinger for forespørsel om medlemskap på et gratis Dropbox-team

Som administrator for et gratis Dropbox-team, kan du bestemme hvordan brukere kan bli med i teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Team.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Endre Innstillinger for godkjenning av medlemskap.