Slik slår du sammen to Dropbox-teamkontoer

I denne artikkelen får du informasjon om hvordan du slår sammen to Dropbox-teamkontoer. Det er også mulig å slå sammen flere individuelle Dropbox-kontoer

Når du slår sammen to Dropbox-teamkontoer, importeres alle medlemmer og alt innhold fra et sekundært Dropbox-team til et primært Dropbox-team. Alle innstillingene til det primære teamet overstyrer innstillingene til det sekundære teamet.

Alle data fra det sekundære teamet overføres til det primære teamet, med unntak av følgende:

• Slettede teammedlemkontoer
    • Merk: Suspenderte teammedlemskontoer vil bli overført
  • Aktivitetslogger
  • Administratortillatelser
  • Team-API-apper
  • Fakturaer og kvitteringer

Obs! Sørg for å lagre disse elementene fra det sekundære teamet før sammenslåingen.

Før du slår sammen team

Før en teamsammenslåing:

• Sørg for at det primære teamet har nok ledige lisenser til antall brukere på det sekundære teamet.
  • Sørg for at primærteamet har nok ledig plass til å romme sekundærteamets data.
  • Sørg for at begge teamene allerede har aktivert Dropbox Paper i teaminnstillingene sine for at begge teamene skal kunne fortsette å bruke Dropbox Paper etter sammenslåingen.
  • Hvis det sekundære teamet har aktivert selektiv synkronisering for team, må det primære teamet i tillegg aktivere selektiv synkronisering for team for at sammenslåingen skal fullføres.

Slik starter du en teamsammenslåing

Du må være administrator for en Dropbox-konto for å starte en teamsammenslåing. Slik starter du en teamsammenslåing:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Betrodde team.
  5. Klikk på Legg til et betrodd team-knappen.
  6. Du kan velge følgende:
    • Slå sammen til et primært team, som vil importere alle medlemmene og alt innholdet til et annet eksisterende team.
    • Be om at et sekundært team skal slås sammen med mitt team, som vil importere medlemmene og innholdet fra et annet team til ditt eksisterende team.
  7. Hvis du velger å slå sammen til et primært team, klikker du i avmerkingsboksen for å godta vilkårene, og deretter klikker du på Send forespørsel.
  8. Hvis du velger å be om en sammenslåing av sekundært team, klikker du på Kopier kobling.
  9. Lim koblingen inn i en e-post og send den til e-postadressen til det sekundære teamets administrator.
    • Merk: Administratoren for det sekundære teamet vil motta koblingen og må fullføre trinn 4–7 for å be om sammenslåing til et primært team.
  10. Dette skjer når sammenslåingen er fullført, noe som vanligvis skjer innen 72 timer:
    • Begge administratorene vil motta en e-post om at sammenslåingen er vellykket.
    • Medlemmene fra det sekundære teamet vil motta en e-post som informerer dem om at de hører til et nytt team.

Det sekundære teamet vil automatisk motta en proporsjonal refusjon for resten av abonnementetsperioden deres. Administratoren for det sekundære teamet vil motta en e-post som bekrefter at refusjonen er utført.

Dette må du gjøre etter en teamsammenslåing

Etter en teamsammenslåing:

• Teammappene legges til kontoene til det sekundære teamet.
    • Hvis primært og sekundært team har teammapper med samme navn, vil navnet på mappen til det sekundære teamet vises som «Mappenavn (1)».
  • Grupper blir overført fra det sekundære teamet, og de vises som «[Navn på sekundært team] - [gruppenavn]».
  • Eventuelle bekreftede domener som eies av det sekundære teamet, må verifiseres på nytt etter sammenslåing.
  • Hvis det primære teamet krever enkel pålogging (Single Sign-On), må hvert nytt medlem av det sekundære teamet legges til gjennom SSO-leverandøren din.
  • Alle delingstillatelser blir som standard satt til innstillingene for det primære teamet.

Kan jeg avbryte en teamsammenslåing?

Ja, du kan avbryte en forespørsel om teamsammenslåing så lenge du avbryter den innen 24 timer etter innsending. For å avbryte en teamsammenslåing, må du kontakte kundestøtten hos Dropbox

Kan jeg angre en teamsammenslåing?

Alle sammenslåinger av Dropbox-teamkontoer er endelige.

Obs! Hvis det sekundære teamet ble kjøpt gjennom en forhandler, kan ikke Dropbox fullføre sammenslåingen, da det ikke er mulig å tilby en direkte refusjon.