{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Det nye Dropbox Business-administratorverktøyet: En oversikt

Hvis du ser Innhold-fanen i stedet for Teammapper-fanen, har teamet den nye teammappestrukturen. Du kan administrere teamområdet i innholdshåndtering.

For å gjøre Dropbox Business enda raskere og enklere å bruke, introduserer vi et oppdatert design for administratorverktøyet. Dette er en del av en større overhaling av hele Dropbox-nettstedet.

Noe av det som er endret i det nye administratorverktøyet:

Obs! Alle funksjonene fra den forrige versjonen av administratorverktøyet er fortsatt tilgjengelige i den nye versjonen

Enklere navigeringsmeny

Det nye administratorverktøyet er enklere å navigere i, noe som gjør det lettere å finne det du trenger. Alle sidene i administratorverktøyet har samme meny i sidepanelet, som fører deg til de viktigste sidene for å administrere teamet ditt.

Og du kan alltids klikke på Dropbox-ikonet for å gå tilbake og vise dine egne filer.

Ny meny for navigering

Ett-klikks tilgang til vanlige handlinger

De fleste sider i det nye administratorverktøyet har ett-klikks tilgang til tingene du gjør oftest. Det er bare å bruke knappen øverst til høyre på disse sidene for å administrere teamet ditt. Du vil også finne nye filtre som gjør det enda enklere å finne ting.

Den nye Medlemmer-siden har for eksempel en Inviter medlemmer-knapp, og filtre du kan bruke til å se gjennom medlemmene som har en valgt medlemstype.

Vanlige handlinger

Raskere, større søkefelt

Det nye administratorverktøyet har også et større, raskere søkefelt, noe som gjør det enklere å finne nøyaktig det du trenger. Dette nye søkefeltet finner du øverst på sider med søkbart innhold:

• Start-panelet
  • Medlemmer-siden
  • Grupper-siden
  • Teammapper-siden
Forbedret søkefelt

Bruk teammappe-siden til å administrere alle mappene til teamet

Den nye Teammapper-siden ligner på den nåværende siden, som er tilgjengelig på dropbox.com/browse. Den nye versjonen av denne siden gjør det lettere for administratorer å administrere filene som brukes og deles på teamet.

Når du velger teammapper, dukker det også opp ett-klikks-alternativer i høyre sidepanel.

Teammappeverktøyet

Veksling mellom tilkoblede kontoer

I det nye administratorverktøyet kan du raskt se hvilken konto du viser, og lett veksle mellom kontoene. Og når du bruker søk eller ser gjennom varsler, vil du bare se resultatene for den kontoen.

Hvis du vil veksle mellom forskjellige kontoer, klikker du på navnet på teamet nederst i hovedmenyen. Du vil se at du kan velge den private kontoen din. Klikk på navnet ditt igjen for å gå tilbake til bedriftskontoen.

Bytt konto