Det nye Dropbox Business-administratorverktøyet: En oversikt

Denne artikkelen omhandler en funksjon som kun er tilgjengelig via tidlig tilgang for Dropbox Business-team. Hvis du vil bruke denne funksjonen, kan du aktivere den og komme i gang.

Hva betyr det at et Dropbox-produkt er i «alfa» eller «beta»?

For å gjøre Dropbox Business enda raskere og enklere å bruke, introduserer vi en oppdatert versjon av administratorverktøyet. Dette er en del av en større overhaling av hele Dropbox-nettstedet.

Noe av det som er endret i det nye administratorverktøyet:

Merknader:

• Akkurat nå er det nye administratorverktøyet bare tilgjengelig for team med tidlig tilgang
  • Alle funksjonene fra den forrige versjonen av administratorverktøyet er fortsatt tilgjengelige i den nye versjonen

Enklere navigeringsmeny

Det nye administratorverktøyet er enklere å navigere i, noe som gjør det lettere å finne det du trenger. Alle sidene i administratorverktøyet har samme meny i sidepanelet, som fører deg til de viktigste sidene for å administrere teamet ditt.

Og du kan alltids klikke på Dropbox-ikonet for å gå tilbake og vise dine egne filer.

Ny meny for navigering

Ett-klikks tilgang til vanlige handlinger

De fleste sider i det nye administratorverktøyet har ett-klikks tilgang til tingene du gjør oftest. Det er bare å bruke knappen øverst til høyre på disse sidene for å administrere teamet ditt. Du vil også finne nye filtre som gjør det enda enklere å finne ting.

Den nye Medlemmer-siden har for eksempel en Inviter medlemmer-knapp, og filtre du kan bruke til å se gjennom medlemmene som har en valgt medlemstype.

Vanlige handlinger

Raskere, større søkefelt

Det nye administratorverktøyet har også et større, raskere søkefelt, noe som gjør det enklere å finne nøyaktig det du trenger. Dette nye søkefeltet finner du øverst på sider med søkbart innhold:

• Start-panelet
  • Medlemmer-siden
  • Grupper-siden
  • Teammapper-siden

Forbedret søkefelt

Bruk teammappe-siden til å administrere alle teamets mapper

Den nye Teammapper-siden ligner på den nåværende siden, som er tilgjengelig på dropbox.com/browse. Den nye versjonen av denne siden gjør det lettere for administratorer å administrere filene som brukes og deles på teamet.

Når du velger teammapper, dukker det også opp ett-klikks-alternativer i høyre sidepanel.

Teammappeverktøyet

Veksling mellom tilkoblede kontoer

I det nye administratorverktøyet kan du raskt se hvilken konto du viser, og lett veksle mellom kontoene. Og når du bruker søk eller ser gjennom varsler, vil du bare se resultatene for den kontoen.

Hvis du vil veksle mellom forskjellige kontoer, klikker du på navnet på teamet nederst i hovedmenyen. Du vil se at du kan velge den private kontoen din. Klikk på navnet ditt igjen for å gå tilbake til bedriftskontoen.

Bytt konto