Dropbox Business-abonnementer

I året som gikk, har teamet ditt hatt glede av funksjonene til Advanced-abonnementet av Dropbox Business. Nå må du velge hvilket abonnement som passer for deg og teamet ditt.

Vi tilbyr et abonnement som passer for bedriften din, uansett størrelse og behov. Siden du allerede er kunde, ser Standard- og Advanced-abonnementene litt annerledes ut for deg:

Finn ut mer om funksjonene og prisene til hvert Dropbox Business-abonnement.

Velg abonnement

Hvis du vil bytte abonnement, må du gjøre det før den neste fornyelsesdatoen. Hvis du ikke foretar deg noe, vil teamet ditt bli oppgradert til Advanced-abnnementet på fornyelsesdatoen i 2018.

Finn ut hvordan du finner ut når fornyelsesdatoen din er.

Endre planen din

Hvis du betaler med kredittkort, må du sjekke eller endre abonnementet:

1. I e-posten du mottok om fornyelsen, klikker du på Velg abonnement nå. Eller du kan klikke på utfør handling nå i banneret øverst i administratorverktøyet.
  2. Klikk på Velg abonnement.
    • Hvis du vil beholde Advanced-abonnementet, klikker du på Forsett med Advanced
    • Hvis du vil gå over til Standard-abonnementet, klikker du på Utforsk andre alternativer. Deretter velger du Standard.
  3. Klikk på Gå til oppsummering av abonnement.
  4. Klikk på Bekreft abonnement.

Hvis du betaler med bankoverføring og du vil endre abonnement, svarer du på e-posten du mottok.

Advanced-abonnementet

Hvis teamet ditt velger Advanced-versjonen av Dropbox Business-abonnementet, vil teamet fortsatt ha tilgang til administratorfunksjoner som Single Sign-On, domenebekreftelse og godkjenning av enheter. Teamet vil også ha så mye plass som det måtte trenge.

Advanced-abonnementet koster mer enn Standard-abonnementet. Hvis du velger Advanced-abonnementet, kan du se en økning i pris. Som eksisterende kunde er imidlertid prisen din lavere enn den markedsførte prisen.

Standard-abonnementet

Hvis teamet ditt velger Standard-abonnementet, vil teamet fortsatt ha tilgang til mange av våre Business-funksjoner. Som eksisterende kunde vil teamet også ha tilgang til 10 TB med lagringsplass og ingen API-grenser.

Standard-abonnementet har den prisen som er markedsført, og du vil ikke se en økning i pris hvis du velger dette abonnementet.

Teamet mitt faktureres årlig – når vil de nye abonnementene tre i kraft?

Hvis teamet ditt faktureres årlig, vil det nye abonnementet tre i kraft neste fornyelsesdato.

For eksempel, hvis fornyelsesdatoen er 31. desember, vil det nye abonnementet tre i kraft 31. desember, 2018. Frem til da vil det eksisterende abonnementet forbli uendret, både i pris og lagringsplass.

Teamet mitt faktureres månedlig – når vil de nye abonnementene tre i kraft?

Hvis teamet ditt faktureres månedlig, vil det nye abonnementet tre i kraft på datoen i e-posten du mottok. Frem til da vil det eksisterende abonnementet forbli uendret, både i pris og lagringsplass.

Hvordan blir jeg varslet om at teamets konto snart vil fornyes?

Du vil motta mange varsler fra Dropbox før fornyelsesdatoen. Du vil motta flere påminnelser fra oss, blant annet:

• Varslinger direkte i Dropbox-administratorverktøyet
  • E-poster til e-postadressen som er knyttet til Dropbox Business-kontoen

Obs! Kontoens teamadministrator kan endre e-postadressen som er tilknyttet kontoen om nødvendig.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige for de ulike Dropbox Business-abonnementene?

Standard

Avansert

Enterprise

Utdanning

Deling og filkontroller
Deling: Delingskontroll for administratorer
Deling: Teammedlemskontroller
Utvidet versjonshistorikk 120 dager 120 dager 120 dager 120 dager
Innholdsstyring

Grunnleggende funksjonalitet

Konto- og teamadministrasjon
Trinnvis ordnede administratorroller
Utvidede tilsynslogger
Logg på som bruker
Kontotilgang
To-trinns verifisering er påkrevd
Single Sign-On (SSO)
Active Directory Connector
Administrering av bruker
Grupper og administrativ kontroll for grupper
Gjenoppretting av slettede brukere
Suspendere brukere
Enhetsledelse
Ekstern sletting
Enhetsinnsyn

Grunnleggende funksjonalitet

Grunnleggende funksjonalitet

Enhetsgodkjenninger
Enhets-API
Enterprise Mobility Management (EMM)
Nettverkskontroll
Domeneeierskap
Domenebekreftelse og invitasjonshåndhevelse
Domeneinnsikt og kontoinnhenting
Andre funksjoner
Dropbox Paper
Se hvem som har sett på en delt fil
Fulltekstsøk
Mobiltilgang
Offline-mapper for mobil
Dokumentskanner
Service og kundestøtte
Full e-poststøtte
Kundestøtte via live chat
Telefonstøtte