Tilknyttede kontoer og mappebaner

Linux

Dropbox-klienten støtter både personlige og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer samtidig. For å få til dette, må skrivebordsklienten endre navn på Dropbox-mappene (som nå er flere) lokalt for å kunne skille dem fra hverandre. Med andre ord, der en Dropbox-bruker tidligere bare hadde denne oppføringen i hjemmemappen på datamaskinen da de installerte Dropbox:

Dropbox

Kan de nå ha dette, hvis de har tilknyttet både den private og den arbeidsrelaterte kontoen:

Dropbox (privat)
Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)

Obs! «privat» kan være oversatt.

For eksisterende kunder, når brukeren tilknytter en annen konto, vil vi også lage en skjult symbolsk kobling på det gamle Dropbox-stedet som peker mot den første kontoen som ble tilknyttet. F.eks.:

Dropbox -> ~/Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)
Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)
Dropbox (personlig)

Det vil si at Dropbox-mappen ble flyttet til Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>), der <BEDRIFTSNAVN> er navnet på Dropbox Business-kontoen, og den symbolske koblingen på Dropbox peker mot denne nye merkede mappen.

Macintosh

Dropbox-klienten støtter både personlige og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer samtidig. For å få til dette, må skrivebordsklienten endre navn på Dropbox-mappene (som nå er flere) lokalt for å kunne skille dem fra hverandre. Med andre ord, der en Dropbox-bruker tidligere bare hadde denne oppføringen i hjemmemappen på datamaskinen da de installerte Dropbox:

Dropbox

Kan de nå ha dette, hvis de har tilknyttet både den private og den arbeidsrelaterte kontoen:

Dropbox (privat)
Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)

Obs! «privat» kan være oversatt.

For eksisterende kunder, når brukeren tilknytter en annen konto, vil vi også lage en skjult symbolsk kobling på det gamle Dropbox-stedet som peker mot den første kontoen som ble tilknyttet. F.eks.:

Dropbox -> /Users/<BRUKERNAVN>/Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)
Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)
Dropbox (personlig)

Det vil si at Dropbox-mappen ble flyttet til Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>), der <BEDRIFTSNAVN> er navnet på Dropbox Business-kontoen, og den symbolske koblingen på Dropbox peker mot denne nye merkede mappen.

Vista/Win7/Win8/Win10

Dropbox-klienten støtter både personlige og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer samtidig. For å få til dette, må skrivebordsklienten endre navn på Dropbox-mappene (som nå er flere) lokalt for å kunne skille dem fra hverandre. Med andre ord, der en Dropbox-bruker tidligere bare hadde denne oppføringen i hjemmemappen på datamaskinen da de installerte Dropbox:

Dropbox

Kan de nå ha dette, hvis de har tilknyttet både den private og den arbeidsrelaterte kontoen:

Dropbox (privat)
Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)

Obs! «privat» kan være oversatt.

For eksisterende kunder, når brukeren tilknytter en konto til, vil vi også lage et skjult knutepunkt i Windows på det gamle Dropbox-stedet som peker til den første kontoen som ble tilknyttet. F.eks.:

Dropbox -> C:\Users\<BRUKERNAVN>\Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)
Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>)
Dropbox (personlig)

Det vil si at Dropbox-mappen ble flyttet til Dropbox (<BEDRIFTSNAVN>), der <BEDRIFTSNAVN> er navnet på Dropbox Business-kontoen, og knutepunktet på Dropbox peker mot denne nye merkede mappen.