Hvorfor blir jeg bedt om å delta i et Dropbox Business- eller Enterprise-team når jeg logger på den private Dropboxen?

Med domenebekreftelse kan en teamadministrator bekrefte hvem som eier et e-postdomene med Dropbox. Hvis du blir bedt om å bli med i et Dropbox Business-team når du prøver å få tilgang til den private Dropbox- eller Paper-kontoen, betyr det at to ting har skjedd:

• Du har opprettet en Dropbox Basic- eller Plus-konto med en e-postadresse på bedriftens eller arbeidsplassens domene
  • Administratoren for Dropbox Business-teamet i bedriften har gjort krav på eierskapet til dette domenet

Hva gjør jeg hvis jeg blir bedt om å delta i et team?

Hvis du blir bedt om å delta i et Dropbox Business- eller Enterprise-team, følger du bare instruksjonene på skjermen. Du vil ha to alternativer:

• Overfør den eksisterende kontoen – og all tilhørende data – til Dropbox Business- eller Enterprise-teamet
    • Obs! Hvis du velger dette alternativet, vil administratoren for teamet ha tilgang til alle filene i den eksisterende Dropboxen din. Det blir ingen endringer på selve kontoen, og ingenting vil endre seg i filene eller mappene. Du blir imidlertid nødt til å begynne å bruke den godkjenningsmetoden som teamet eventuelt bruker (f.eks. Single Sign-On).
  • Hold kontoen separat fra Dropbox Business- eller Enterprise-teamet. Hvis innholdet i kontoen stort sett er privat, kan du oppdatere e-postadressen på denne kontoen til en e-postadresse som ikke bruker bedriftens domene
Når du har valgt hvordan du vil bli med på teamet, klikker du på Fortsett. Du må kanskje bekrefte e-postadressen på nytt for å bevise at du har tilgang til bedriftse-posten – Kontroller eventuelt bedriftens e-postadresse for å bekrefte tilgang til bedriftens domene.

bekreft e-postadresse

Bekreftelses-e-post

Vil teamadministrator ha tilgang til de private filene mine?

Når en eksisterende konto overføres til et Dropbox Business-team, vil teamets administrator få umiddelbar kontroll over – og innsikt i – kontoen din. Hvis du oppretter en sekundær, privat Dropbox-konto, vil ikke teamadministratoren ha direkte tilgang til denne private kontoen. Hvis du har koblet den private Dropboxen til en arbeidsenhet, kan bedriften imidlertid få tilgang til den private kontoen via denne enheten.