Gjennomgå og fjerne administratorer på en Dropbox Business-konto

Dropbox Business-administratorer bør med jevne mellomrom gå gjennom listen over brukere som har administrativ tilgang på en konto.

Slik gjennomgår du listen over brukere med administrativ tilgang:

1. Logg deg på administratorkontoen din for Dropbox Business.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Administratorer har «(Administrator)» ved siden av navnet sitt.

medlemsliste

Hvis du ser en administrator du ikke kjenner igjen, eller hvis du vil fjerne en administrator:

1. Logg deg på administratorkontoen din for Dropbox Business.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer, og finn deretter medlemskontoen du vil slette.
  4. Klikk på tannhjulikonet ved siden av medlemmets navn og velg enten Fjern administratortillatelser eller Slett bruker.
  5. Hvis du sletter en bruker, kan du velge om du vil bruke ekstern sletting til å fjerne eventuelle filer fra tilkoblede enheter neste gang brukeren kommer på nett. Klikk deretter på Slett.

medlemsliste

Merk: Dropbox anbefaler at alle Dropbox Business-kontoer skal ha minst to administratorer. Det sørger for at team alltid fungerer som de skal hvis en administrator er utilgjengelig, eller hvis andre medlemmer har behov for å utføre visse handlinger, som f.eks. å oppdatere fakturainformasjon.

Andre artikler: