{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Gjennomgå og fjerne administratorer på en Dropbox Business-konto

Dropbox Business-administratorer bør med jevne mellomrom gå gjennom listen over brukere som har administrativ tilgang på en konto.

Slik gjennomgår du listen over brukere med administrativ tilgang:

1. Logg deg på administratorkontoen din for Dropbox Business.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer.
  4. Administratorer har «(Administrator)» ved siden av navnet sitt.

Hvis du ser en administrator du ikke kjenner igjen, eller hvis du vil fjerne en administrator:

1. Logg deg på administratorkontoen din for Dropbox Business.
  2. Klikk på Administratorverktøy.
  3. Klikk på Medlemmer, og finn deretter medlemskontoen du vil slette.
  4. Klikk på tannhjulikonet ved siden av medlemmets navn og velg enten Fjern administratortillatelser eller Slett bruker.
  5. Hvis du sletter en bruker, kan du velge om du vil bruke ekstern sletting til å fjerne eventuelle filer fra tilkoblede enheter neste gang brukeren kommer på nett. Klikk deretter på Slett.

Merk: Dropbox anbefaler at alle Dropbox Business-kontoer skal ha minst to administratorer. Det sørger for at team alltid fungerer som de skal hvis en administrator er utilgjengelig, eller hvis andre medlemmer har behov for å utføre visse handlinger, som f.eks. å oppdatere fakturainformasjon.

Andre artikler: