Hva er forhandlerstøtte, og hvordan aktiveres eller deaktiveres det?

Hvis du kjøpte Dropbox Business fra en av forhandlerne våre, kan du gi forhandleren midlertidig tilgang til administratorverktøyet ditt. Dette gjør det mulig for forhandleren å konfigurere kontoen på dine vegne. Du kan deretter fjerne tilgang når som helst.

Hvilke handlinger kan forhandleren utføre via forhandlerstøtte?

Når en forhandler er midlertidig pålogget som administrator, kan vedkommende:

• Legge til og fjerne medlemmer fra teamet
  • Logge på som brukere
  • Endre administratortillatelser
  • Bruke adminpanelet
  • Opprette teammapper
  • Endre delingstillatelser og -kontroller
  • Endre innstillinger for godkjenning og sikkerhet
  • Overvåke delingsaktivitet i teamet
  • Kontakte kundestøtten hos Dropbox

Hvordan aktiverer jeg forhandlerstøtte?

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Ekstra innstillinger klikker du på Forhandlerstøtte.
  5. Merk av for forhandlerstøtte.
  • Hvis du aktiverer forhandlerstøtte, vil forhandleren få administrativ tilgang til Dropbox Business-kontoen din. Dette betyr at forhandleren har full tilgang til og kontroll over kontoen din.
  • Hvis teamet ditt har signert en forretningspartneravtale (Business Associate Agreement, BAA), kan du ikke aktivere forhandlerstøtte.

Hvordan slår jeg av forhandlerstøtte?

Slik deaktiverer du forhandlerstøtte:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Under Ekstra innstillinger klikker du på Forhandlerstøtte.
  5. Fjern merking for forhandlerstøtte.

Hva betyr det at en forhandler utfører kontohandlinger på mine vegne?

Når forhandleren velger å gå inn på kontoen din som administrator, vil de opprette en engangskobling som gjør det mulig for vedkommende å logge på administratorverktøyet. Når vedkommende har logget på, vil alle administratorene på bedriftskontoen få beskjed via e-post.

Handlinger som forhandleren utfører, vil vises i en tilsynslogg for kontoen. Hvis f.eks. en forhandler logger på og fjerner et medlem fra teamet ditt, vil det vises i tilsynsloggen som «[forhandlernavn] fjernet [brukernavn]».