Slik overfører du filene til et slettet medlem

Oppdatert Jan 31, 2024
person icon

Funksjonen beskrevet i denne artikkelen, er tilgjengelig for administratorer på Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Enkeltetyper Dropbox-administratorer kan overføre slettede teammedlemmers filer og mapper til noen andre på teamet deres. Denne funksjonen muliggjør en sømløs overgang av eierskap og sikrer at viktige filer og mapper ikke går tapt eller blir utilgjengelige etter at et medlem forlater teamet.

Du kan bare overføre et teammedlemmers filer og mapper til et annet medlem etter at det første medlemmet er slettet. Finn ut hvordan du sletter et medlem fra en Dropbox-teamkonto.

highlight icon

Merknader:

• Du kan bare overføre en slettet brukers filer én gang.
  • Du kan bare overføre filer fra et teammedlems konto innenfor grensen din for versjonshistorikk.

Hva overføres under en kontooverføring?

• Alle eksisterende mapper og filer.
  • Alle slettede filer.
  • Eierskap til delte mapper som det tidligere teammedlemmet eide.
  • Medlemskap i delte mapper som eies av et annet medlem av Dropbox-teamet ditt.
  • Delte mapper som eies av noen utenfor teamet ditt og som ikke overskrider det maksimale filantallet.
  • Eierskap til Paper-dokumenter opprettet av et tidligere teammedlem.
  • En kopi av «Apper»-mappen som inneholder data for tredjepartsprogrammer.
  • Eksisterende signaturdokument (inkludert Ventende signatur, Venter på underskriften din, Avvist og Signert
  • Eksisterende underskriftsmaler.

Hva er ikke overføring under en Kontooverføring?

• Grupper kan ikke overføres via kontooverføring. I stedet må en administrator eller et gruppemedlem manuelt legge til nye teammedlemmer i grupper.
  • Delte koblinger opprettet av tidligere teammedlemmer (forbindelsen vil ikke lenger fungere).
  • Tidligere versjoner av filer.
  • Dropbox Backup-innhold.
  • Medlemskap til delte mapper som eies av personer utenfor Dropbox-teamet ditt. Kun kopier av disse mappene overføres.
  • Delte mapper som eies av noen utenfor teamet ditt og som overskrider det maksimale filantallet.
  • Tilgang til Paper-dokumenter det slettede medlemmet ikke eide.
  • Datalager (en datatype som tredjepartsapper kan bruke for å lagre data).
highlight icon

Merk: Hvis du bruker kontooverføring en tid etter at et medlems konto ble slettet fra teamet, vil det gjenværende innholdet i mappene kunne variere fra det øyeblikket du fullfører overføringen til tidspunktet medlemmets konto ble slettet.

Slik overfører du filer fra et tidligere slettet medlem

Du kan bare overføre et teammedlemmers filer og mapper til et annet medlem etter at det første medlemmet er slettet. Finn ut hvordan du sletter et medlem fra teamet ditt.

highlight icon

Merk: Du kan bare overføre filer fra et slettet medlems konto innenfor grensen for versjonshistorikk. Etter at denne grensen er nådd, vil det ikke være mulig å gjenopprette eller overføre filer som tilhørte det slettede medlemmet.

For å overføre filer fra et slettet teammedlem:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Velg administratorverktøy på venstre sidestolpe.
  3. Klikk på Medlemmer-fanen.
  4. Under Medlemstype velger du Slettet fra nedtrekksmenyen.
  5. Klikk på tannhjulikonet til høyre for det tidligere medlemmets navn, og velg Administrer filer fra menyen.
  6. Velg Overfør dem til et annet teammedlem.
  7. Skriv inn mottakerens navn eller e-postadresse og klikk på Send.
    • ikon for fremheving Merk: Mottakeren må være medlem av Dropbox-teamkontoen din.

Vanlige spørsmål om kontooverføring

Hva gjør jeg hvis en kontooverføring mislykkes?

En mottaker kan bare motta filer fra én enkelt slettet bruker om gangen. Hvis du har slettet flere teammedlemmer og overført filene deres til én enkelt bruker i løpet av kort tid, kan det hende filoverføringen mislykkes midlertidig. Du blir varslet via e-post hvis en overføring mislykkes, og kan da forsøke å overføre på nytt.

For å forhindre at filoverføringer mislykkes er det best å be om én enkelt kontooverføring, vente noen minutter og deretter be om overføring for neste konto. Følg denne fremgangsmåten frem til alle filene eller kontoene har blitt overført.

Eventuelt kan administratoren eller den forrige fileieren dele enkeltfiler eller mapper etter behov.

Hvordan vil kontooverføring se ut for mottakeren?

Filene til det slettede medlemmet vil dukke opp i en ny mappe kalt «[Slettet brukers]» i mottakerens personlige mappe.

Du ser dessuten tre undermapper i [Slettet brukers] filer:

• «Delt»: Dette er innhold som eies av noen på Dropbox-teamet ditt.
  • «Delt tidligere»: Dette er innhold som eies av noen som ikke er med i Dropbox-teamet ditt.
  • «Hjem»: Dette er innhold som er opprettet av [Slettet bruker], og som ikke er delt.

Kan jeg overføre filene til et teammedlem til flere personer?

Nei, du kan ikke overføre en gruppemedlemmers fil til flere personer samtidig.

Hvis det ikke gir mening å overføre alle filene til et tidligere teammedlem til én enkelt person, kan administratoren overføre innholdet til sin egen konto og deretter dele filene med ulike brukere som trenger tilgang.

Hvordan kan jeg se kontooverføringsaktivitet?

Slik ser du kontooverføringsaktivitet:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk Aktivitet i venstre sidestolpe.
  4. Klikk Legg til aktivitet+ i Aktiviteter-filteret, og merk deretter av i boksen ved sidefn av Overført innhold i slettet medlems konto til et annet medlem.

Administratorer mottar også en bekreftelse på e-post hver gang en kontooverføring skjer.