Hvordan ser jeg hvem som er på teamet mitt?

Oppdatert Oct 10, 2023

Du kan se medlemmene av teamet ditt i teamkatalogen.

Slik ser du teamkatalogen din

For å se medlemmene av teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med teambrukernavnet og -passordet ditt.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Vis team og grupper.
  4. Klikk på Medlemmer.

Du kan se både grupper og medlemmer ved å bytte mellom fanene Grupper og Medlemmer øverst på siden. I tillegg vil du kunne se om hvert teammedlem er medlem eller administrator

Slik skjuler du medlemmer fra teamkatalogen

Visse typer administratorer kan skjule bestemte medlemmer fra teamkatalogen ved å slå på katalogbegrensninger for individuelle teammedlemmer. Skjulte medlemmer vises ikke i:

• Teamkatalogen
  • Andre teammedlemmers delingsforslag (unntatt medlemmer de har delt med før)

Slik skjuler du individuelle teammedlemmer fra teamkatalogen:

1. Logg på dropbox.com med administratorpåloggingen din.
  2. Klikk Administratorverktøy.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk Katalogbegrensninger.
  5. Legg til navnene på eventuelle teammedlemmer du ønsker skal holdes utenfor katalogen.
highlight icon

Merknader:

• Teamadministratorer vil kunne se alle medlemmer, inkludert de med katalogbegrensninger slått på
  • Katalogrestriksjoner gjelder ikke for Dropbox Paper, Capture, Replay og e-underskriftfunksjoner. Det betyr at skjulte medlemmer fortsatt vises i andre teammedlemmers delingsforslag.