Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus

Denne artikkelen tar for seg Dropbox-skrivebordsprogrammet for Windows 10 i S-modus (også kalt Dropbox i S-modus), en Universell Windows-plattform-versjon av Dropbox som kjører på telefoner, datamaskiner, nettbrett og Xbox. Se om enheten din støtter Windows 10 i S-modus.

Hvordan installerer jeg Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus?

Du kan bare installere Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus fra Microsoft Store.

Hvordan lagrer Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus filene mine?

Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus lagrer ikke aktivt filer og mapper på enheten din . Den gir deg tilgang til filene og mappene som er lagret på Dropbox-kontoen din når du er koblet til Internett, eller hvis du valgte å lagre dem på enheten din for offline-tilgang. Den fungerer på samme måte som de andre Dropbox-mobilappene (selv når du bruker den på en datamaskin).

Har du spørsmål om Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus?

Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus har mange av de samme funksjonene som Dropbox-mobilappene og dropbox.com. Hvis du lurer på noe eller har et problem med Dropbox-appen i S-modus, anbefaler vi at du søker i hjelpesenteret etter artikler som angår de andre plattformene. Det er sannsynlig at svaret på problemet ditt er det samme.