Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite)

Oppdatert Jan 05, 2024

Denne artikkelen tar for seg Dropbox-appen for Windows i S-modus (også kalt Dropbox Lite), som bare er tilgjengelig for Windows 10 eller nyere. Windows i S-modus er en Universal Windows Plattform som kjører på telefoner, datamaskiner, nettbrett og Xbox. Se om enheten din støtter Windows i S-modus.

Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite) lagrer ikke aktivt filer og mapper på enheten din. Den fungerer på samme måte som de andre Dropbox-mobilappene (selv når du bruker den på en datamaskin).

highlight icon

Merk: Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite) er ikke den samme som Dropbox-skrivebordsappen. Hvis du bruker Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite) og du vil bruke Dropbox-skrivebordsappen i stedet, bytter du ut av S-modus og laster ned og installerer Dropbox-skrivebordsappen.

Hvordan installerer jeg Dropbox-appen for Windows i S-modus?

Du kan bare installere Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite) fra Microsoft Store.

Hvordan lagrer Dropbox-appen for Windows i S-modus filene mine?

Med Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite) lagres ikke filene og mappene dine på enheten som standard. Det betyr at du må være koblet til internett for å få tilgang til filene og mappene dine.

highlight icon

Merk: Hvis du foretrekker å lagre Dropbox-filene og mappene dine på enheten din slik at du kan få tilgang til dem uten internettilkobling, bytt ut av S-modus, og last ned og installer Dropbox-skrivebordsappen.

Hva er forskjellen mellom Dropbox Lite og Dropbox-skrivebordsappen?

Dropbox-appen for Windows i S-modus (Dropbox Lite) har mange av de samme funksjonene som Dropbox-mobilappene og dropbox.com.

Med Dropbox Lite lagres ikke filene og mappene dine aktivt på enheten din, og du må være koblet til internett for å få tilgang til dem. Med Dropbox-skrivebordsappen lagres filene og mappene dine på enheten din som standard, og du trenger ikke være koblet til internett for å få tilgang til dem med mindre du bruker selektiv synkronisering eller lager filer kun på nett.

Hvis enheten din kjører Windows i S-modus og du vil at den aktivt skal lagre filene og mappene dine på enheten din, kan du bruke Windows 10 eller nyere i stedet. Skru av S-modus på enheten din og last deretter ned Dropbox-appen for Windows.

Har du spørsmål om Dropbox-appen for Windows i S-modus?

Hvis du lurer på noe eller har et problem med Dropbox Lite-appen, anbefaler vi at du søker i hjelpesenteret etter artikler som angår de andre plattformene. Det er sannsynlig at svaret på problemet ditt er det samme.