Hvordan legge til filer og mapper i Dropbox-kontoen

Oppdatert Nov 21, 2023

Du kan laste opp filer og mapper til Dropbox-kontoen din på dropbox.com og i Dropbox-skrivebordsappen. Hver fil eller mappe som lastes opp på dropbox.com, kan ha en størrelse på opptil 50 GB. Hver fil eller mappe som lastes opp i Dropbox-skrivebordsappen, kan ha en størrelse på opptil 2 TB.

Du kan også laste opp filer med Dropbox-mobilappen.

Legg til filer og mapper i Dropbox-kontoen din

På dropbox.com

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på Last opp under søkefeltet øverst.
  3. Klikk på Filer eller Mappe:
    • Hvis du velger Filer, velger du så mange filer du vil og klikker på Åpne.
    • Hvis du velger Mappe, velger du en mappe og klikker på Last opp.

I Dropbox-skrivebordsprogrammet:

1. Åpne Dropbox-mappen i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac).
  2. Finn filene eller mappene du vil legge til, og dra og slipp dem (eller kopier og lim inn) i den åpne Dropbox-mappen.
highlight icon

Merknader:

• Du kan også lagre nye eller eksisterende filer direkte i Dropbox-mappen.
  • Filer i Dropbox-mappen på datamaskinen din synkroniseres automatisk overalt der du bruker Dropbox, inkludert på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Se denne videoen for en kort oversikt over hvordan du laster opp og laster ned filer i Dropbox.