Hva er Dropbox Update for Mac?

Oppdatert Sep 25, 2023

Dropbox Update er en prosess som sørger for at Dropbox-skrivebordsappen kjører den nyeste versjonen. Dropbox Update installeres sammen med Dropbox-skrivebordsappen på Macer som kjører en støttet macOS. Dette gjør Dropbox Update:

• Fungerer i bakgrunnen for å sjekke at du alltid bruker den nyeste versjonen av skrivebordsappen
  • Sikrer at du alltid har de nyeste funksjonene og at Dropbox-programmet ditt er kompatibelt med nye operativsystemoppdateringer
highlight icon

Merk: En lignende prosess er tilgjengelig på Windows-datamaskiner med Dropbox-skrivebordsappen installert.

Hvordan fungerer Dropbox Update?

Dropbox Update sjekker med jevne mellomrom om datamaskinen bruker den nyeste versjonen av Dropbox. Hvis datamaskinen bruker en eldre versjon av Dropbox, er den nye versjonen av skrivebordsappen tilgjengelig neste gang du starter appen.

Kan jeg avinstallere Dropbox Update?

Hvis datamaskinen din er på Mac OS X 10.7 Lion eller nyere og du har installert Dropbox-skrivebordsappen, må du også installere Dropbox Update. Dropbox Update beholder skrivebordsappen på datamaskinen din på gjeldende versjoner og bidrar til at skrivebordsappen kan fortsette å kjøre. Finn ut hva du må gjøre hvis Dropbox ikke lenger støtter operativsystemet ditt.

Hvis du ikke vil at Dropbox Update skal kjøre på datamaskinen din, kan du avinstallere Dropbox-appen. Du kan fortsatt få tilgang til filene dine på dropbox.com og Dropbox-mobilappen.

Trenger jeg en internettforbindelse for at Dropbox Update skal fungere?

Ja, Dropbox Update krever en internettforbindelse for å sjekke om du bruker den siste versjonen av appen.

Når kjører Dropbox Update?

Dropbox Update tar ikke i bruk oppdateringer til Dropbox-skrivebordsappen mens du bruker appen. Den laster ned nye versjoner i bakgrunnen. Dropbox Update venter til du er ferdig med å utføre en oppgave før den omstarter appen for å ta i bruk oppdateringen.

Dropbox Update kan kjøres når Dropbox-appen er lukket, men kun for å se etter versjonsoppdatering. Denne periodiske kontrollen er uavhengig av Dropbox sin hovedapp. Kontrollen hjelper Dropbox med å fikse problemer som kan oppstå, selv om Dropbox-appen ikke kan kjøre.

Hva bør jeg se i aktivitetsmonitoren?

Prosessen for Dropbox Update kalles DropboxMacUpdate. Det vil ikke bli noen andre forskjeller på datamaskinen din. Dropbox Update kjører i bakgrunnen og påvirker ikke noe program bortsett fra Dropbox-appen.