Endre språk- og datoformatet for kontoen

Oppdatert Nov 07, 2023
Du kan endre språk- og datoformat for Dropbox-kontoen din. Som standard vises Dropbox på samme språk som den enheten du bruker for å få tilgang til Dropbox-kontoen.

Hvordan endre språket for Dropbox-kontoen

Slik endrer du språket for Dropbox-kontoen:

1. Logg inn på dropbox.com med e-post, Google- eller Apple-kontoen din.
  2. Klikk på avataren (profilbilde eller initialer) øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på språkvelgeren ved siden av globusikonet.
  4. Klikk på ønsket språk når vinduet Velg et språk dukker opp.
  1. Åpne innstillinger for Dropbox-skrivebordsappen.
  2. Klikk på  Generelt-fanen.
  3. Velg ønsket språk fra Språk-rullegardinmenyen.

Språket for Dropbox-appen samsvarer med språket på operativsystemet ditt.

1. Åpne enhetsinnstillingene og endre systemspråket til det språket du ønsker.
  2. Start mobilenheten på nytt.

Når du har startet på nytt, vil systemspråket og alle appene være på det valgte språket.

Hvordan endre formatet for fildato på dropbox.com

Du kan endre hvordan datoer vises på dropbox.com fra Kontoinnstillinger. For eksempel kan det hende du foretrekker dag/måned/år i stedet for måned/dag/år .

Slik endrer du datoformatet:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren (profilbilde eller initialer) øverst på en hvilken som helst side.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Generelt-fanen.
  5. Under Innstillinger velger du datoformat fra rullegardinmenyen Datoformat.

Datoer på dropbox.com vil vises i det formatet du har valgt.