{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Datamaskinen min støttes ikke lenger, eller vil snart ikke støttes lenger. Hva bør jeg gjøre?

Vi gir stadig ut nye versjoner av Dropbox-programmet, med nye funksjoner, bedre ytelse og sikkerhetsforbedringer. Disse versjonene er ikke alltid kompatible med eldre operativsystemer. Vi avslutter fra tid til annen støtte for Dropbox-programmet for disse operativsystemene, slik at produkttilbudene våre holder takt med markedet.

• Bla ned til bunnen av denne artikkelen for å se nylige endringer i listen over støttede operativsystemer

Hva betyr dette for meg?

Når operativsystemet ikke støttes lenger, vil Dropbox-programmet slutte å synkronisere endringer i filer og mapper. Du vil også bli logget ut av Dropbox-skrivebordsprogrammet på denne datamaskinen.

Hvis du vil fortsette å bruke Dropbox-skrivebordsappen på den datamaskinen etter at støtten har opphørt for operativsystemet, må du oppdatere operativsystemet til en versjon som støttes.

Slik kan du se hvilken versjon av operativsystemet som kjører på datamaskinen din:

1. Besøk Dropbox-kontosiden.
  2. Bla til Enheter.
  3. Under Siste aktivitet holder du pekeren over «i»-ikonet for å se den enhetens operativsystem.

Dropbox Business-administratorer

Du kan sjekke for å se om medlemmer av teamet ditt kjører Dropbox-skrivebordsappen på et av disse operativsystemene. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorkontoen.
  2. Besøk følgende kobling: https://www.dropbox.com/team/admin/settings/end_of_support

Er filene mine fortsatt trygge?

Ja. Hvis du bruker Dropbox-skrivebordsappen på en datamaskin med et av disse operativsystemene, og du velger å ikke oppdatere operativsystemet, vil filene dine fortsatt være tilgjengelige på Dropbox-kontoen. Du kan få tilgang til dem fra en annen støttet enhet eller på dropbox.com, hvis du bruker en støttet nettleser.

Jeg fikk en e-post om dette, men jeg bruker ikke noen av operativsystemene som er oppført her

Hvis du har mottatt en e-post om opphør av støtte, men du ikke bruker noen av operativsystemene som er nevnt i denne artikkelen, brukes kanskje Dropbox-appen i en konfigurasjon som ikke støttes. Se listen over støttede operativsystemer og merk deg at versjoner som ikke er oppført der, ikke støttes.

Hvis du bruker Windows, kan du sjekke om ikke Dropbox kjører «kompatibilitetsmodus». For å bruke Dropbox-skrivebordsappen må du deaktivere kompatibilitetsmodus.

Finn ut mer om kompatibilitetsmodus.

Tidligere endringer i støtte for operativsystemer

Mac

• I mai 2015 sluttet Dropbox-skrivebordsappen å støtte macOS-versjonene OS X 10.4 og OS X 10.5
  • I januar 2018 sluttet Dropbox-skrivebordsappen å støtte macOS-versjonene OS X 10.6, OS X 10.7 og OS X 10.8

Windows

• I august 2016 sluttet Dropbox-skrivebordsappen å støtte Windows XP
  • I januar 2018 sluttet Dropbox-skrivebordsappen å støtte Windows Vista