Slik kobler du Dropbox-skrivebordsappen til en proxy-server

Oppdatert Nov 22, 2023

Du kan koble Dropbox skrivebordsapp til en proxy-server, hvis det er en tilgjengelig, i skrivebordsapp-innstillingene dine. Hvis du ikke er sikker på om du skal koble til en eller ikke, kan du velge Automatisk oppdagelse, som er standardinnstillingen. Hvis du er på et Dropbox-team, spør du administratoren din.

Windows

Slik kobler du Dropbox-skrivebordsappen til en proxy-server på en Windows-datamaskin:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Proxies-fanen.
  5. På Mac klikker du på Endre innstillinger ... ved siden av Proxier.
  6. Velg dine foretrukne Dropbox Proxy-innstillinger:
    • Hvis du vil at Dropbox skal ignorere alle proxy-servere, velger du Ingen proxy.
    • Hvis du vil at Dropbox skal koble til en proxy-server hvis den er tilgjengelig, eller hvis du ikke vet og ønsker å gå med standardinnstillingene, velger du Oppdag automatisk.
    • Hvis du ønsker å koble til en ny proxy-server, velger du Manuell og angir proxy-type, server og brukernavn og passord, hvis det er en.

Mac

Slik kobler du Dropbox-skrivebordsappen til en proxy-server på en Mac-datamaskin:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Nettverk-fanen.
  5. Klikk på Endre innstillinger ... ved siden av Proxier.
  6. Velg dine foretrukne Dropbox Proxy-innstillinger:
    • Hvis du vil at Dropbox skal ignorere alle proxy-servere, velger du Ingen proxy.
    • Hvis du vil at Dropbox skal koble til en proxy-server hvis den er tilgjengelig, eller hvis du ikke vet og ønsker å gå med standardinnstillingene, velger du Oppdag automatisk.
    • Hvis du ønsker å koble til en ny proxy-server, velger du Manuell og angir proxy-type, server og brukernavn og passord, hvis det er en.