Hva er Dropbox-skrivebordsappen?

Oppdatert Oct 31, 2023

Med Dropbox-skrivebordsappen kan du lagre, se, dele og få tilgang til filer og mapper lagret i Dropbox-kontoen din, fra datamaskinen. Når du laster ned og installerer Dropbox-skrivebordsappen, er det to ting som legges til på datamaskinen din:

Åpne Dropbox-skrivebordsappen

Når du har installert Dropbox-skrivebordsappen, kan du åpne Dropbox-mappen i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac).

For en oversikt over din siste filaktivitet og synkroniseringshistorikk klikker du på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen nederst på skjermen (Windows) eller menylinjen øverst på skjermen (Mac).

Herfra kan du også se og administrere innstillingene dine, se hvilken versjon av Dropbox du kjører, og du kan administrere hvor mye båndbredde Dropbox-appen bruker på datamaskinen din.

highlight icon

Obs! Du kan administrere din lokale lagringsplass ved å gjøre filer tilgjengelige kun på nett

Lukke Dropbox-skrivebordsappen og stoppe synkroniseringen

Du kan lukke Dropbox-skrivebordsappen fullstendig og stoppe synkroniseringen av filene dine til Dropbox-kontoen. Slik lukker du appen:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på avataren din (bilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Avslutt.