Last ned Dropbox-skrivebordsprogrammet

Dropbox-skrivebordsprogrammet oppretter en mappe på datamaskinen som fungerer på samme måte som en hvilken som helst annen mappe, men med et par andre, flotte funksjoner:

• Endringer du gjør i filene i Dropbox-mappen synkroniseres automatisk til dropbox.com og tilknyttede mobile enheter.
  • Endringer du gjør, synkroniseres også til Dropbox-kontoene til de du deler filer med.
  • Med Dropbox-skrivebordsprogrammet får du enkel tilgang til Dropbox-filene dine, selv når du er frakoblet.

Installer Dropbox-appen på enhetene

1. Last ned skrivebordsprogrammet på datamaskinen.
  2. Få den gratis mobilappen for Dropbox på smarttelefonen eller nettbrettet.
  3. Når den er installert, blir du bedt om å enten logge på eller opprette en ny konto.
    • Hvis du kobler til Dropbox Business-kontoer, må du sørge for å logge på denne kontoen på alle enhetene dine.
  4. Når Dropbox er installert på datamaskinen, vil du se en ny Dropbox-mappe på harddisken.
    • Legg til filer i Dropbox-mappen, så vil Dropbox synkronisere dem med kontoen på nett. Du kan også få tilgang til disse filene når du logger på dropbox.com.
  5. Når du har installert programmet og logget på de andre mobile enhetene, vil filene vises i Dropbox-mapper der også.