{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Laste ned hele mapper på dropbox.com

Du kan laste ned innholdet til en hel Dropbox-mappe via dropbox.com, så lenge begge betingelsene nedenfor er oppfylt:

• Mappen har en total størrelse på mindre enn 20 GB
  • Mappen har færre enn 10 000 filer til sammen

Hvis du ønsker å laste ned en hel mappe direkte fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Finn mappen du vil laste ned.
  3. Klikk på ikonet (ellipse) til høyre for mappenavnet.
  4. Klikk på Last ned.

Nettleseren vil da laste ned mappen som én enkelt komprimert fil (kjent som en ZIP-fil). Når den er lastet ned, kan du åpne og pakke ut ZIP-filen for å få tilgang til innholdet i mappen.

Merknader:

• Du kan finne filen der nettleseren vanligvis laster ned filer, som angitt i nettleserens innstillinger
  • ZIP-filen vil ha samme navn som den opprinnelige mappen, men vil ha .zip på slutten.
  • Hvis mappen ligger i kontoen din, kan du også bruke Dropbox-skrivebordsappen til å laste ned hele mappen automatisk til datamaskinen

Hva om jeg ser en «Åpne»-knapp i stedet for en «Last ned»-knapp?

Hvis du ser en Åpne-knapp i stedet for en Last ned-knapp, betyr det at mappen allerede er synkronisert til Dropbox-mappen på datamaskinen din. Klikk på Åpne-knappen for å få tilgang til denne mappen på datamaskinen.

Finn ut mer om Åpne-knappen.

Finn ut mer

De fleste operativsystemene er for tiden i stand til å dekomprimere ZIP-filer uten ytterligere programvare. Hvis du imidlertid ikke er i stand til å åpne filen, kan du finne flere verktøy for dekomprimering av .zip-filer på Internett.