Laste ned hele mapper på dropbox.com

Du kan laste ned innholdet til en hel Dropbox-mappe via dropbox.com, så lenge begge betingelsene nedenfor er oppfylt:

• Mappen har en total størrelse på mindre enn 20 GB
  • Mappen har færre enn 10 000 filer til sammen

Hvis du ønsker å laste ned en hel mappe direkte fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Finn mappen du vil laste ned.
  3. Klikk på ikonet (ellipse) til høyre for mappenavnet.
  4. Klikk på Last ned.

Nettleseren vil da laste ned mappen som én enkelt komprimert fil (kjent som en ZIP-fil). Når den er lastet ned, kan du åpne og pakke ut ZIP-filen for å få tilgang til innholdet i mappen.

Merknader:

• Du kan finne filen der nettleseren vanligvis laster ned filer, som angitt i nettleserens innstillinger
  • ZIP-filen vil ha samme navn som den opprinnelige mappen, men vil ha .zip på slutten.
  • Hvis mappen ligger i kontoen din, kan du også bruke Dropbox-skrivebordsappen til å laste ned hele mappen automatisk til datamaskinen

Hva om jeg ser en «Åpne»-knapp i stedet for en «Last ned»-knapp?

Hvis du ser en Åpne-knapp i stedet for en Last ned-knapp, betyr det at mappen allerede er synkronisert til Dropbox-mappen på datamaskinen din. Klikk på Åpne-knappen for å få tilgang til denne mappen på datamaskinen.

Finn ut mer om Åpne-knappen.

Finn ut mer

De fleste operativsystemene er for tiden i stand til å dekomprimere ZIP-filer uten ytterligere programvare. Hvis du imidlertid ikke er i stand til å åpne filen, kan du finne flere verktøy for dekomprimering av .zip-filer på Internett.