{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan tvinge en delt kobling til å lastes ned eller gjengis

Du kan gjøre enkle endringer i Dropbox-koblinger for å dele filer som du selv ønsker. Du kan tilføye URL-koblingsadressen for å tvinge innholdet til å lastes ned eller gjengis i nettleseren.

Hvordan tvinge en Dropbox-kobling til å lastes ned

Hvis du vil tvinge en nettleser til å laste ned innholdet til en kobling i stedet for å vise den, kan du bruke dl=1 som en spørringsparameter i URL-adressen. For eksempel:

https://www.dropbox.com/s/a1b2c3d4ef5gh6/example.docx?dl=1

Obs! Den opprinnelige URL-adressen for den delte koblingen kan allerede inneholde spørringsparametere (f. eks. dl=0). Apputviklere må sørge for å dele opp URL-adressen riktig og legge til eller endre parametere etter behov. Koblingene kan også omadresseres til *.dropbox.com/s/dl

Hvordan tvinge gjengivelse av en fil i en nettleser

Enkelte nettlesere er ikke konfigurert til å forhåndsvise filer på riktig måte. Mens visse filtyper kan lastes ned i stedet for å åpnes, er det andre, som HTML, som ikke støttes.

For å omgå forhåndsvisningssiden og la nettleseren gjengi filene dine direkte, kan du bruke raw=1 som en spørringsparameter i URL-adressen din. Det å legge til raw=1 til en URL-adresse vil forårsake en HTTP-omdirigering. Hvis du er en apputvikler som bruker en slik URL-adresse i din egen kode, må du sørge for at appen kan følge omdirigeringer.

Obs! Delte koblinger gjengir ikke HTML-innhold i en nettleser. Hvis du har opprettet et nettsted som viser HTML-innhold direkte fra Dropboxen din, vil det ikke gjengis i nettleseren. Selve HTML-innholdet vil forbli i Dropboxen din og kan deles. Koblingene kan også omadresseres til *.dropbox.com/s/raw

Dropbox Basic (gratis)-brukere: Fra 3. oktober 2016 kan du ikke lenger bruker delte koblinger til å gjengi HTML-innhold i en nettleser. Hvis du har opprettet et nettsted som viser HTML-innhold direkte fra Dropboxen din, vil det ikke lenger gjengis i nettleseren. Selve HTML-innholdet vil fortsatt forbli i Dropboxen din og kan deles.

Dropbox Plus- og Business-brukere: Fra 1. september 2017 kan du ikke lenger gjengi HTML-innhold.