{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hva er Growl? Hvordan brukes det i Dropbox?

Slik registrerer du deg for Dropbox

Slik registrerer du deg for en Dropbox-konto:

1. Opprett en konto på dropbox.com.
  2. Skriv inn navn og e-postadresse (e-postadressen din er brukernavnet for Dropbox-kontoen).
  3. Angi et unikt passord.
  4. Klikk i avmerkingsboksen for å godta Vilkårene til Dropbox.
  5. Klikk for å Opprette en konto.

Hvis du allerede har installert Dropbox-programmet for mobilen eller datamaskinen, kan du også opprette en konto ved å starte opp programmet og å klikke på Registrer deg.

Slik installerer du Dropbox-programmet

Du kan få tilgang til Dropbox-filer på dropbox.com eller i Dropbox-programmet. Installer Dropbox-programmet på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet for å få tilgang til filer fra alle enhetene dine.

Slik installerer du Dropbox-programmet på datamaskinen:

1. Last ned Dropbox-skrivebordsprogrammet til datamaskinen.
  2. Kjør installasjonsprogrammet.
  3. Logg på eller opprett en Dropbox-konto. Du trenger kun én konto, uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.

Slik installerer du Dropbox-appen på mobilen eller nettbrettet:

1. På mobilen eller nettbrettet kan du laste ned Dropbox-mobilappen via App Store eller Google Play-butikken.
  2. Åpne appen.
  3. Logg på eller opprett en Dropbox-konto. Du trenger kun én konto, uansett hvor mange enheter du vil holde synkronisert.

Slik legger du til filer på Dropbox-kontoen

Når du har opprettet en konto, kan du legge filer på Dropbox-kontoen. Filer du legger til i Dropbox-kontoen synkroniseres på tvers av alle datamaskiner, mobiler og nettbrett hvor du har installert Dropbox.

Slik legger du til filer fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Last opp.
  3. Velg Filer eller Mapper.
    • Hvis du valgte Filer, velger du så mange filer som du ønsker og klikker på Åpne.
    • Hvis du valgte Mappe, velger du mappen og klikker på Last opp.

Obs! Alle filer og mapper som lastes opp på dropbox.com må være 50 GB eller mindre. For større filer og mapper kan du bruke skrivebordsprogrammet eller mobilappen, som ikke har noen grense for filstørrelse.

Slik legger du til filer fra datamaskinen:

1. Åpne filutforskeren.
  2. Naviger til Dropbox-mappen.
  3. Kopier-og-lim eller dra-og-slipp filer inn i Dropbox-mappen.

Når du legger til filer i Dropbox-mappen, vil de lastes opp til Dropbox. Når filene har grønne ikoner med hake over filikonene, har de blitt lastet opp til Dropbox.

Slik laster du opp filer fra mobilen eller nettbrettet:

1. Åpne Dropbox-appen på mobilen eller nettbrettet.
  2. Trykk på + (pluss)-ikonet.
  3. Trykk på Opprett eller last opp fil.
  4. Trykk på Last opp fil.

Fra Growls nettsted: «Growl er et varslingssystem for Mac OS: Med dette kan programmer som støtter Growl sende deg varslinger». Ved hjelp av Growl kan Dropbox med andre ord sende varsler om eventuelle Dropbox-aktiviteter direkte til skrivebordet. Hvis Dropbox registrerer at Growl er installert på Mac-en din, vil det brukes til å vise alle Dropbox-varslingene.

Growl-varslinger vises øverst til høyre på skjermen. Et Growl-varsel vises når eventuelle endringer er gjort på innholdet i Dropboxen din, som f.eks. en fil du nylig har lagt der, eller en endring i en delt mappe.

Hvis Growl ikke er installert når du installerer Dropbox på Mac-en, er det ingen grunn til bekymring. Du vil fortsatt motta varslinger ved hjelp av det integrerte varslingssystemet til Dropbox. Windows- og Linux-versjoner av Dropbox har også lignende varslingssystemer integrert i operativsystemet.